helló, attól függ mekkora karbid van, de szerintem gyári 28as karbival minimum 160as, és figyelj arra hogy az alapjárati és a jet fúvókákat is cseréld arányosan nagyobbra, mert attól hogy fő fúvókát cserélsz, 4 alatt még keveselni fog. de az otthoni be állítást úgy a leg ideálisabb hogy veszel mindegyikhez több méretet, és be rakod az egyik variációt, ki próbálod jó e minden fordulatszám tartományban, aztán nézel egy gyertyaképet, ha nem jó akkor jöhet a következő variáció..
Ezt a dőlést úgy értettem, hogy ne ő akarja "irányítani" a motort. :) Próbáljon velem mozogni és minde okés.
sihunak vagy kinek: NSR-el mentem 2 személlyel 140-el. Miért?
csörgettelek bár elég késő van már, nem tudom neked....
Am mégvalami a számlappal kapcsolatban!
NEM papír, minöségi lizeres tinta és műanyag lap, nem házilag sufnizott, ha érdekel másokat is akkor még csináltattatok, kb 1 hét mire kész! akit érdekel írjon !
hali.
én barátnőmmel szoktam gurulgatni néha, de én nem nagyon veszek észre nagy gyengülést.
frankón lehet vele előzgetni ígyis meg minden
nagyon minimálisan lassabban gyorsul 2 személlyel de nem vészes.
Amikor az enyém is ment az M0-on kátszeméllyen probléma nélkül vitte a 140et.... döntés hát én azért 2 személlyel nem annyira merem mert nagyon függ a hátsó személytől. tudja-e h mit kell csinálni meg ilyen apróságok
Mivel csak 125-ös, megérzi a 2 személyt, de szinte majdnem ugyanúgy tudtam dönteni. 2 személlyel 140-ig húzattam 1X előzés közben de még ment volna egy kicsit. Szóval én 2 személlyel is elégedett vagyok vele.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy 180-as Malossi hengerhez milyen fuvóka kell?
Köszi
sihunak vagy kinek: NSR-el mentem 2 személlyel 140-el. Miért?
Am mégvalami a számlappal kapcsolatban!
NEM papír, minöségi lizeres tinta és műanyag lap, nem házilag sufnizott, ha érdekel másokat is akkor még csináltattatok, kb 1 hét mire kész! akit érdekel írjon !
még1szer miről is lenne szó:
tappancsok körém szorosan(persze csak csajoknál
én barátnőmmel szoktam gurulgatni néha, de én nem nagyon veszek észre nagy gyengülést.
frankón lehet vele előzgetni ígyis meg minden
nagyon minimálisan lassabban gyorsul 2 személlyel de nem vészes.
és utalva?
Mondj egy árat.
Postáznod kellene.
kép:
Tel:06-70/342-6442