140-es még belemegy
de a 150 már szerintem hülyeség mer a felni igen összehuzza a gumit aztán bizomytalanul fog, menni esőbe meg jobban csuszik
legjobb a 130-as
de várj mert nekem ha leálítom megint zár indítozáskor nyit ki attól függ h álítod le mert ha a kapcsoloval akor ha vársz 1 kicsit bezár(nekem) de ha kulcsal álítod le akkor csak ha rá adod a gyújtást zár
GOND van elindultam ma édesanyámhoz a rossmannba 2 napja nem mentem a motorral, félúton elkezdett zörögni a motor, és azóta nem hallgat el, de nem a hengerből jön hanem vhonnan körülötte, 15 ezer van most a motorba másfél éve van nálam 7 ezer km-ert mentem vele és eddig egy csavar gondja nem volt és most aggódok. Azt mondják cseréljek hajtómű olajat lehet elhalkul, mer h kitudja cseréltek e már dehát biztos ha volt anno a 6 ezres szervízen. Beszéltek nekem már kuplungot de ha behúzom akkor sem hallgat el. Főtengely csapágyakat senki nem tud semmit . Már csak ez hiányzott polgárdi előtt
a power és a gyujtás ami elektromosan folytott, de ha ezeket kiszeded akkor a helyükre be kell rakni a folytatlan egységeket, különben meg lehet *aszni
próbáld meg ebay-en
nekem 6.-ba 60-ról gyorsítt 145-re
de a 150 már szerintem hülyeség mer a felni igen összehuzza a gumit aztán bizomytalanul fog, menni esőbe meg jobban csuszik
legjobb a 130-as
olyat szeretnék kérdezni, hogy esetleg vkinek van-e fent hátul 150es gumi?