Igen.Egy fórumon gyakran összetalálkoznak előző gépek, és előző gazdák.Én is tudom már a motoromnak a 3-al ezelőtti gazdáját is
.Még ha találsz is megfelelő színben, az már hanyagolt lehet...gondolom nem hiába bontották szét az egész motort.
értem.
Szerintem sokáig volt a pincébe az aksi, a végén már alig tekert az önindító, ezért nem is nyekegtettem sokáig....de mint korábban beszéltük 4Ah-s van csak benne, meg lehet leült a karbiba a trutyi, na ezért is pucolni kell! A power viszont minden alkalommal gyönyörűen működött, zárt, nyitott!
).Majd a napokban kigurulok, és megkérem fatert.Van egy amit sikerült lekapni a netről, de elég furcsa képet vágok rajta, ezért ez elmarad
Nem ismerem az ngk táblázatot, de úgy tudom a kódban lévő számok a gyertya "hőmérsékletét" jelölik.A mienkébe 9-est írnak elő, elvileg ami volt benne, az 6-os.Tehát hidegebb időben muzsikál rendesen.Télen elvileg könnyebben indul.Nyáron bajt is okozhat, mert akár képes szétolvadni a nem megfelelő gyertya.NEkem a Simsonban egyszerűen elkezdett nem gyújtani.Szépen leállt alattam(mondjuk az más is lehetett).Szerintem a 6-os és a 9-es között túl nagy hézag van, télire inkább 7-8....dehát télen nem megyünk sehova
Jah, a gyertyát tényleg nem egyszerű kiszedni, elég hülye helyen van, racsnissal mindig csak piciket lehetett tekerni, aztán a kis kezem már könnyen befért!