, ha azt a rendőrök meglátták volna...
Ügyes!Hát igen."Nincs olyan h nincs" igaz?
.Az sem volt rossz, amikor eredet vizsgára vittem.Hívom fatert, h kéne segítség.Ment a telefonba a morgás(ahogy szokott először mindíg).Meg h "Hát told le b..meg"...mondom hova? a város szélére?..."akkormeg ülj föl rá"...na mondom azt meg pláne nem...Mind1, gondoltam, és elkezdtem készülődni a fél napos sétára, mire jött a telefon, h 10 perc múlva jönnek.A céges transzporter seggébe raktuk be
.Tel volt minden szerelési anyaggal, de bement.Ráültem, és ott tartottam amíg meg nem érkeztünk
...elképzeltem megint egy poén jelenetet.
...nekem az az igazi szép moci)
, hát ez nekem is örök élmény marad..., a két férfi ember a kereskedésnél könnyen fölpakolta a motort a futóra, na de otthon..... majd áthívjuk a szomszédot! Aha.... csak későn értünk haza a köd miatt, nem volt pofánk becsöngetni....,na akkor mi legyen, vakartuk ám...
végül; én fölmentem a futóra, megtámasztottam magamat a motorral együtt, aztán szép lassan megbillentettük a futót, és letoltam hátrafelé...
.Előttem van, ahogy az egész banda hulla részegen zenére firkálja tele a parkoló betonját gumival
.Nekem azért nem volt választásom, mert nekem beszámítás is fontos volt_(minél kevesebb kp legyen), rendes papírosat akartam, és még ott volt a 11Kw-os határ is.Volt néhány gép, rg/tzr...de egyik sem jött össze rendesen.Már-már feladtam, és csak a szívemet fájdítani mentem fel a használtautóra, amikor egyszer csak kaptam egy levelet, h "látom h kerestél NSR-t....az enyém is eladó"
.Na ezzel a sráccal sikerült megegyezni.Szállítót, meg sofőrt, kedves hölgy ismerősöm szerzett(volt férjét befűzte, h nekem jöjjön segíteni
).Nagyon rendes volt a pasi.Egy fillért nem kért, csak a gázolaj(egy ősrégi több, mint milliót megjárt szuper állapotú Merci).Nagy kaland volt az biztos
Bori Attila, Szigetszentmiklós, 30 970-37-36
Vésd fel, hátha kell egyszer, mert jó, olcsó, megbízható, nem húz le.