Ha nem esik jelentősen, akkor sok minden lehet: zárlat, önindító, keresztbe kötés, még az is lehet h a kiégett izzó miatt van, bár az azért kemény lenne, de ki tudja.
, a bal oldalon mindkét index csak világít nem villog, a visszajelző meg kiégett (amíg jó volt, addig villogott is). Számíthat ennyit egy olyan kis biszbasz égő, h ha az kiég akkor megbontja az egyensúlyt? Ja és hányas égő kell az indexbe? Mert tettünk egységesen 10w-ost, de ez talán sok. Na mára befejeztem.
. Ettől függetlenül nyaggatlak titeket is, több fül többet lát v mi
. Megnézem azért a kábeleket is, köszi...
. Történt, h lefulladtam egy stop-táblánál
, ez még csak hagyján, próbáltam indítani, de semmi. Félretoltam, megnéztem a világítást stb. (full új az akksi), minden jó, próbálom indítani, de csak nyöszörög az indító, megjegyzem egy nappal előtte pöcc-röff indult. Betoltam, úgy beindult, othon lemértük, alapból 11,90V, gyújtással is kb. ennyi, de ha ráindítok leesik 6ra, ha 2 másodpercig nyomom az indítót, akkor meg még lejjebb. Kérdem én, mi lehet a gondja? Ha volt hasonló esetben részetek várom a megoldásokat.
(zárójelben, a pöcc-röff indítás és a mostani eset között kifogyott a benya menet közben, próbáltam ráindytani mígnem rájöttem, mi a hiba, de mikor megjött a benzin, utána már nem indult, csak betolni lehetett, azóta van ez a gond)
Mivel bejáratós a motorom, közvetlen a benzinbe is töltök olajat. Na most,olajtartályban Castrol R2 full synt van, amit most vetem az viszont csak fél synt Castrol SuperTT, beleönthetem ezt a benzinbe, lehet keverni a kettőt?
én meg pont ma szaladtam be a ts-hez a szervízkönyvemért, meg levizsgáztam B-s kreszből
, de fog ez még változni
Reggel betettem inditottam fasza. Dután iskola elől inditani akartam akkor meg csak ooooooh. És vége. Meghalt utána már fel sem vette a töltést.
Amugy ha szar az akksid akkor a kipufogószeleped sem működik rendesen már ha NSR-ed van. Aztán össze vissza jár 7000 körül a fordulatszámmérő, meg foylamatosan égnek az indexek mert a villogóautómatát nem tudja az áram átbillenteni másik állapotba.