.
végre,sprintre)és abba a motorba az a buli h 13 ig elpörgeted és megy mint golyó! gyárilag ilyen mer műszakiba is minden levan írva(helyes adatok)és ebbe is olyan motor muzsikáll mint a tiedbe!
.
, nincs korlát és mégis megy a power vezérlés
nagy gerenda a gyerek nekem elhihetitek igen jó fej és mindene a motor
(Am. sima egy hengeres 250-es 2t motorra gondoltam)
Moker az a baj hogy már rólad a suliba is beszélünk egy-egy eszelős kommented miatt. Nekem személy szerint nincs időm írogatni ide. Elhiszem hogy jó fej vagy meg minden de az már kicsit túlzás amit művelsz. Én nem vagyok egy motordoktor de szerintem te sem, és én nem osztom az észt itt egyedül talán vdani666 és mitogeri ért legtöbbet a gépekhez és nem is írnak sztem hülyeségeket. Miez a nagyképű megnyilvánulás gabe1204 képére is h megszerkeztett kép? Engen leszólsz holott azt sem tudod h valójában kivagyok és hogy enyém-e ez a motor. Pedig szomorú hírem van mert az enyém. Lenne egy kérdésem hozzád: Volt már neked 180-as szetted hogy ennyire vágod a témát? Mert a válaszokból nem ez jött le. Én több embert ismerek itt a fórumon mint te hidd el Scotpeter, Karakter01 nsr124, gabe1204 stb. Gondolom kérdés lessz h miért nem teszek fel vidit, a válasz az hogy nem vagyok magamutogató, holott simóval is stuntolok de nem tettem fel még egy vidit sem és sztem ha csinálok is akkor sem teszem fel.
Itt most nem vitázni akartam csak leírtam a véleményem.