Az nagyon zsír lenne én mindenképp szeretnék menni ha tényleg lesz ha meg nem akkor szervezzünk! Elvileg ma rakják össze a blokkom mert szét lett húzva az egész! Az idomok még nem lesznek készen de mehetnénk! Szal Hajrá NSR-esek! Megyünk kunmadarasra?
Vasárnap megyünk megnézni/ megvenni a gépet Sopronba, s utána valószínűleg megjáratom a pályán. Közúton még nem, mert még csak A1- em van. De ez csak ideiglenes állapot
menyit olvasgattam mire rájöttem mit akarsz
Május 1-jén viszont irány KUNMADARAS,ha minden igaz jönni fog 2-3, esetleg 4 NSR,egy RS két MZ!Eddig ez a tuti,de szerintem megyünk még páran!Addig kész kéne hogy legyek a mocival!TEgnap befejeztük a váz polírozását!Szombaton megyek a festőhöz a lengővilláért,meg a lábtartókért!Lefujtuk a hűtőt is,meg minden kis apróságot!Hamarosan kész lesz
Szerintem hétfőn már kezdjük össze felé pakolgatni!A váz vmi gyönyörű lett
Ha a tankben kevergeted, olajbeöntés előtt el kell zárni a benzincsapot, mert ha belemegy a sűrű olaj, szedtehed le a karbit, utána beöntöd az olajat, és a maradék benzinnel kicsit összerázod, ezután mehet bele a többi benzin.
Tankolás után pár perdig előre-hátra, jobbra -balra rázogatni kell a motort, hogy tényleg összekeveredjen a balhé benne. Ha ezt nem teszed, az olaj leül a tank aljára, és a nagy része kimegy az első pár kilométeren, utána meg szinte kenetlenül megy a motor.
a leg értelmesebb,ha veszel egy kannát, és abban kevergeted, abban normálisabban össze lehet rázni, mint a tankban.