nagyobbat se tudok most költsön kérni, mert éppen ma mondtam legjobb haveromnak hogy ne használja a gépét, nagyon szar a lánc... meg amúgy is, nem akarom hogy megbasszák őt mertén vezetm jogsi nélkül a mociját...
(ne féljetek, innen egyedül Scottpeterrel találkoztam eddig)
aszittem könyvböl nézted, mondom én meg azé hozzáírom a többit.
meghszűnt a dadogás
nagyon zsivány lett köszi minden nsr blokktestvérnek a tanácsot
Pestről oda a 10-es úton jutunk el és Pilisvörösvárnál kell lekanyarodni róla, onnan még kb 10km Tinnye. A büfé megtekintése (kipróbálása) után visszamennénk Pilisvörösvárra azon az úton, ahol előzőleg bejöttünk Tinnyére. P.vörösvárról balra kanyarodva Pilisszentiván felé elmennénk Dobogókőre, majd miután ott is kiéltük magunkat, elmehetnénk Esztergomba, ahol szerintem lehetne kajálni valahol. Esztergom után a 11-es úton végig a Duna mellett Visegrádon és Szentendrén keresztül hazajönnénk Pestre. Legalábbis elméletben valahogy így gondoltam ki... Tehát az útvonal Budapest-Tinnye-Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bud
). Mondjuk ha észreveszi hogy ilyen hosszú útvonalat állítottam össze, akkor szívrohamot fog kapni.
Egyelőre ennyi... Az indulást 10-11körül gondoltuk.
Nem rég kezdtem a motorozást, úgyhogy térdet nem fogok koptatni a szerpentinen, az biztos...
(Alsóörsi felvonuláson készült amúgy)
Amúgy a jawat összeraktad?