Ha jól tudom ide olyan emberek járnak be akiknek van nsr-e
Mert leirni énis lebirom hogyezem,meg azom van...egy képet szerintem sok mindenki szeretne látni para...vagy parázol a véleményektől:
Felidegesítettelek bubi? Nyugodj meg, semmibaj.....majd kapsz szép kis zsírkrétát. Amúgy megtanulhatnál már írni igazán....bár nem is tudom miért vártam el többet egy nyomtatószerelőtől.
és a festés miatt érne ennyit? háááááááááát, összetudok hozni olyan festést meg airbrusholást amilyet csak akarok
, szerintem sok... sőt tényleg sok
gyári állapotúak karcolások nélkül... multkor honda szalonba mentem be 98-as cbr pikk pakk kis gépezet sürgősen 780.000 kp-ban alku nélkül
)
A honda jel is "kicsit" hülyén áll. De nembaj...a Laci rendelkezik ferde hajlamokkal. Ebben semmi gond sincs Lezli, majd kinövöd!
Miből lenne a motorom? Áruljam a testem? Nem...tanulok! Azért, hogy majd én is vehessek a fiamnak motort. Nem csak úgy kaptam, most is épp betonozok kint. Amúgy meg nemtudom, miért rám vagy mérges, mert engem szeretnek a szüleim. Dolgozz még pár évet és talán majd lehetsz Te a tulaja az NSR-emnek, és akkor már rád fognak irigykedni