.
mármint hogy mi történt utánna.... jah és itt is ez a gond... érted mert ez se törvényes... nem építhetsz be csak ugy bármibe bármilyen blokkot mert utána engedélyeztetned is kell... és amig 50-esnek néz ki egy motor nincs is gond csakhát pont egy 125-ös váz az alap aminél újra felmerül ez a probléma
szal nemtom... hát talán az 50-es nsr lehet még kényelmes nekem volt és sokat császkáltam vele és egész jól elfértem rajta. rg-ből az 50-es viszont elég kicsi.
szóval szerintem probléma nélkül beépíthető... (nem aztmondom hogy beledobod és kész de ennél bonyolultabb dolgokat is csináltunk már errefelé
) viszont amivel gond lesz az a súly... ezeket a blokkokat nem erre a vázra tervezték csak szenvedne vele... és végsebesség se lenne túl ördöngös.... nsr olyan 130 kiló szárazon... az általad említett motorok pedig megtankolva mozognak 100 kiló körül és hát nemtom... megcsinálni meg lehet csak érdemes-e? amugy találtam egy megoldást ami neked jó lehet turbós AM6 blokk
ez tartja az 50 ccm-es világrekordot 233,3 km/h-val ezt érdemes lenne belepréselni
mert mintha az én rezom is hekkelve lenne már
am a tied is jó 5let , mert még azt se néztem meg, mert ilyenkor mindíg a legrosszabbak jutnak az eszembe:(