CBRacing az a gumi az a sebességváltókar gumija? vagy micsoda? én a biker-world-ön nem találtam ilyen alkatrészeket, lehet h csak én vagyok noob de milyen menü alatt van?
Szia Thommy! Ha szépen megkérlek, akkor át tudnád nekem küldeni valahogy azt a kézikönyvet? Pont ma kerestem, kérdezni is akartam tőletek, de 2ezer ft-ot nem akarnék kifizetni érte. Nem is fogok. Kellemes ünnepeket! (neked főleg ha átküldöd. )
Szevasz kolléga!
Aki ügyes az ügyes! Nem biztos ,hogy egyforma.Aki szenved a szereléssel,letölt valamilyet vagy megveszi sok pizé a könyvet.
Azé,nincs harag!
Kolléga!
Nekem is van ilyen service maualom. Spanyol nyelvű, minden képekkel illusztrálva, tényleg nagyon áttekinthető, és ahogy leírtad az évjárat is stimmel. csak az a bibi hogy ezt a netről töltöttem le ingyen, és kb egy fél perces kutatómunkámba tellett. a világért sem akarnék kötekedni, de ha egyről beszélünk, akkor nem tudom hogy mi kerül a tiéden 2 ezerbe...
üdv, és még1szer kelemes ünnepeket midnenkinek!
bááár halottam már a Native Super Racing kifejezést is
Ez lehetne egy pályázat: találjatok ki minnél frappánsakat, a nyeremény, egy fényképezőgépről egy fénykép!
Aki ír nekem, válasz erre cuccot használja, úgy tuti észreveszem.
'89-es nsr-nek milyen az első-hátsó lámpa foglalata (típus)? Köszi.
dekni, alaplap+lendkerék
Fölveszlek MSNre és küldöm!
Aki ügyes az ügyes!
Azé,nincs harag!
Nekem is van ilyen service maualom. Spanyol nyelvű, minden képekkel illusztrálva, tényleg nagyon áttekinthető, és ahogy leírtad az évjárat is stimmel. csak az a bibi hogy ezt a netről töltöttem le ingyen, és kb egy fél perces kutatómunkámba tellett. a világért sem akarnék kötekedni, de ha egyről beszélünk, akkor nem tudom hogy mi kerül a tiéden 2 ezerbe...
üdv, és még1szer kelemes ünnepeket midnenkinek!