közben ma beszéltem kollégámmal és őt érdekelné egy riasztó holnap kiderítem mennyire
csak egy teszkós riasztó kell hozzá max 500 ft aminek két fele van és ha az egyiket eltávolítod a másiktól bejelez... namármost ezt sokféleképpen sokhelyre rakhatod a mocin lényeg ha letmásztottad és bekapcsoltad nem szól de ahogy piszkálják a két fél akármilyen akár gravitációs elven is elválik egymástól és frankó kis hangzavart csap... a legszebb hogy összesen két ceruzaellem működik és semmit nem kell hozzá megbontani
(najó vannak elvetemült ötleteim tudom, de majd meglássuk mit tudok kihozni belőle
)
annyi a meglátásom hogy a szenzort vezetékkel kell a panelre csatlakoztatni és a ledeket is... úgy értem a led sort valahova a műszerfal környékére kell elhelyezni ez egyértelmű a panel is lehet arra fele, viszont ugye a benzincső közvetlen közelében legyen a szenzor, aztán lehet hogy az ésszerű hogy a panel és a szenzor egybe van építve elfér ott lényeg hogy az Y elágazásnál minél rövidebb legyen a cső amire a szenzor megy hogy minél pontosabb értéket adjon
csak ugy vagyok vele hogy olcsóbban is megtudom oldani akkor azt választom, valószínüleg ha egy ilyen tapasztalatom lenne én is ugy vélekednék mint te
)
Mindenkinek mielőbbi jóidőt!