őőő ezt sajnos nem tudom h folytott vagy folytattlan a motor de majd ha meg tudom akkor mondom :) de am így is h nem a legjobb megy 120-at :S:D ha be lesz lőve jobban fog menni szerintem :)
hát mivel a maximális fordulat valahol 11.000 körül van így nagyon felé nem is kell neki prögni. ha meg jóval az alatt megy (7-8-9) akkor meg bármi lehet a baja akár...
Ma kaptam egy Honda NS125R-t és nem tudom, hogy mitől lehet az, hogy egy adott fordulat felett nem pörög ki jobban. Szerintetek mitől lehet ez ? És a power szelep néha akadozik. Ezt sem tudom mitől lehet :S
Várom a válaszokat remélem ti tudjátok, hogy mitől vannak ezek a problémák .
ismerem az embert,gödöllői és nagyon zúzos az nsr-je
mutatott nekem 180 malossit,hogy ezt rakja majd rá,ugy szarrá volt reszelve,hogy az már nem normális
és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a 200 as hengert lehet fúratni aztán újra nikaziloztatni, és akkor ki tudja hengerenként még hány ccm jön ki belőle :1
már valaki itt a fórumon hirdet egy 360 as nsr250 et, de van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon fogják azt sem megvenni, mert pillanatok alatt tönkremegy az egész szerintem. De az nsr400 az tényleg jópofa lenne...
az érdekelne hogy ti a téli időszakba a karbinn szoktatok a keverékcsavaronn álíttani? az enyém egy kicsit elvan lustulva amióta hidegvan. vagy cseréjjek gyertyát?
leírom akkor megint: lánckerekek(áttétel), karbiban a 3 fúvóka mérete, kipufogóban lehet, de azt már valszeg kiszedte valaki 12 év alatt. Szívócsonk elé szoktak tenni szűkítő lemezt, plusz a légszűrőbe is lehet szűkítés, de az se valószínű hogy benne van egy ilyen idős motorban, hiszen mindenki kb folytáskiszedéssel kezdi amikor nsr-t vesz . A két elektronikai doboznak meg írd be ide a számát, és az alapján meg tudjuk mondani folytott-e az elektronika(oldalukra van ráírva). Meg írd be az áttételed, meg a karbiban lévő fúvókák számait is. Ja és a powerbeállítást sem árt megnézni a henger oldalán, mert ha szarul vannak a bowdenek beállítva akkor nem tud kinyitni teljesen.
nem értetted a mondanivalómat. Kérdezte hogy folytott-e az övé, amire nekünk az alapján kellene válaszolni hogy szerinte jól húz a motorja. Ez alapján nem tudunk segíteni... A tzr-emet meg persze hogy odaveri, nem is kérdéses hisz az csak 50-es
Egyébként pedig elég sokszor leírtuk már hogy hol lehetnek folytások.
őőő ezt sajnos nem tudom h folytott vagy folytattlan a motor de majd ha meg tudom akkor mondom :) de am így is h nem a legjobb megy 120-at :S:D ha be lesz lőve jobban fog menni szerintem :)
Őőőő olyan 6000-nél nyit a power....
Lehet az a baj h koszos valami a rendszerbe és a 4 pólusú gyertya?
Ma kaptam egy Honda NS125R-t és nem tudom, hogy mitől lehet az, hogy egy adott fordulat felett nem pörög ki jobban. Szerintetek mitől lehet ez ? És a power szelep néha akadozik. Ezt sem tudom mitől lehet :S
Várom a válaszokat remélem ti tudjátok, hogy mitől vannak ezek a problémák .
mutatott nekem 180 malossit,hogy ezt rakja majd rá,ugy szarrá volt reszelve,hogy az már nem normális
amúgy néztem lehet kapni nsr re 200 ccm es hengert is az azért már kegyetlen :D
Egyébként pedig elég sokszor leírtuk már hogy hol lehetnek folytások.
azért te is érzed hogy ez így sovány egy kicsit