Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát sztem a hengert mindenképp amugy meg nemtom de sztem az már a fötengelynek se használ plusz a karbiba vagy másik fuvokák, vagy másik karbi, de ezek csak tippek...
üdv: WP
sziaztok kelenne egy kis segitség honda nsr125, lenne szo hogy lehet ráteni egy 125-re egy 180-as hengert kell e cserélni valamit benne?
Hát nemtom, de kéne
köszi szépen
Jah Rendszámos lessz persze. Hát nem sokat látni ebből a fajtából. Nekem nagyon tetszik Amúgy havertol veszem a gépet nincs olyan nagyon jó állapotban de nem sokat kell rákölteni h az legyen Nyáron szoktatok így a fórumosok gurulni valamerre am.?
üdv.

Olyan problémám van ,hogy (jc20): néha 7000 nél megtorpan és igy beszaggat és egyszerűen nem megy tovább, ha olyan kedve van akkor meg nyit a power és normálisan megy a gép.. remélem értitek mire gondolok! Mi lehet a gebasz? akitől vettem aztmondta ,hogy power beállítást igényel, ez mit takar?
azért én gyártóm le mert nem tudta a róbi hogy hogyan vezesük el
Hát mit mondjak most erre ? Etikátlannak tartom a dolgot igazából ez olyan mint a kínaiak (kitalálsz valamit legyártod és oda csak egy db-ot adsz el és utána ők gyártják). Lehet fingjuk sincs a dologról de már láttak.... Ezek szerint mi vagyunk az nem normálisak akik csak ÚGY megosztjuk a dolgainkat egymással egy mosolygó arcért ?
Szerintem nem, de ahány ember.......
Heló.

A vitával kapcsolatban írok.
Nem szoktam tervezést vállalni, inkább Tujira és Mihura hagyom ezt, igazán nincs is időm rá. Zolinak csináltam régen a Simsonjához kiput és most megkeresett hogy terveznék e neki egy rezot az NSR-re.
Mivel főleg Simsonokhoz terveztem eddig, elvállaltam kíváncsiságból. Úgy volt hogy mindent lemér amit kel, de végülis inkább elküldte hogy mérjem le én.
Lemértem, megterveztem neki és elküldtem a tervet és a grafikont.
Segítettem neki abban is hogyan tudja kiszerkeszteni az elvezetést.
Utánna írta hogy lehet meghirdeti majd a tervet.
Csinálni nem tudok neki semmit, de nem örülök a dolognak és nem is fogok mégegyszer ilyet vállalni.
Annyit azért elmondok hogy ez a terv a 160ccm Polini hengerhez készült, mielőtt valaki gyárira venné meg tőle.

Üdv: Vrezo
nem sok F-es raidenes van a piacon
amugy rendszámosat veszel?
ha újat akarsz akkor honda szalon.. használtan lehet van itt az oldalon is valakinek bontott cucca.. csak ird be néha és talán jelentkezik valaki.. vagy licitálós oldalakon nézd meg..
valaki meg tudja mondani hogy a jc20-as elsőkerék tengelye jó-e a jc22-be?
Köszi szépen
amúgy nem tudod hogy hol lehetne ezeket a cuccokat megkapni hozz?
Km óra ill gyújtás kapcsoló
jóféle olajal használd (castrol power1-et ajánlom), hidegen ne pörgesd..
Holnap veszem és már előre érdeklődök h éehet e hozzá kapni:)
A mire figyeljek az nsr-nél?
még mesem vetted demár alkatrész kell rá?
sziasztok.
Úgy néz ki hogy holnap megveszek egy nsr 125-ös mocit a macskalámpás nsr gyári idomnélküli változatát és arra kéne nekem km óra ill gyújtáskapcsoló valaki tudna?
Már vagy másfél éve hirdeti...... biztos nagyon fasza lehet ha még senki nem vitte el :)

Hozzáteszem nekem is volt egy ilyen kilóméterórám
és csak 4-5 litert fogyaszt
ezt nézzétek meg egy nsr ami 180at megy fekteti az órát:
http://images.google.com/imgre...
na az király lenne galffy@citromail.hu
Nincs min vitázni,majd Robi eldönti a tutit.
Hát kifizettem neki muszáj volt oda adnia... a másik meg nekem kellet utólag az elvezetést megoldani szal motához meg minden képen kelletek a tervek a kialakításhoz... szal a Robinak a kipu méretek vannak meg az elvezetési tervek neki nincsenek meg...