akkor most jól megy a f.szodnak szerencséd van, mostanában zsidó a biztosító, de 3 éve mikor én ütköztem robogóval akkor nekem is jól fizettek, bár az inkább a személyi sérülés miatt volt és nem a motor értékére.........
elöbb legyen a kezembe biztosításos pénz! utána jöhetsz érte! de megmondom őszintén sztem többet ér 200 ezer forintnál! de neked már ennyiért beigértem! ha nem viszed el 250ért fogom hirdetni! mert most már tényleg csak oldalidom és fejidom sérült! minden tökéletesen fasza rajta! Amugy láttam töröltél msn-ről.. azt hittem már nem érdekell a moci
Ha neked okoznak kárt, nem az számít, hogy Te melyik biztosítónál vagy, hanem az, hogy a vétkes melyiknél van. Mikor volt ez a MÁVos balhé is, akkor sem az volt a para, h esetleg te ott voltál, hanem az, hogy olyan okoz kárt neked aki ott van.
kispara tegyél már fel lcci 1 képet h menyire tört az nsr mire adtak neked 4 kilot? mert abbol télen 2 macskalámpást lehet venni majdnem 50 esként vagy ird le léci h mik sérültek:D köszi
kijárt elém egy autó nem adta meg elsőbbséget! Amugy tegnap irtam emailt biztosítónak hogy normális ajánlatot várok külömben perelni fogom őket.. mit a d isten ma hívtak is matávoson a 400 ezres ajánlattal
mi a következő? 600RR?
Üdv: P
de mongyuk remélhetőleg nekem nem lesz ilyenre szükségem
Amúgy hogy történt a baleset még akkor nem voltam nsr-es