Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor most jól megy a f.szodnak szerencséd van, mostanában zsidó a biztosító, de 3 éve mikor én ütköztem robogóval akkor nekem is jól fizettek, bár az inkább a személyi sérülés miatt volt és nem a motor értékére.........
thx cbr600F4 vagy zx6r
gratulálok!
mi a következő? 600RR?
Isten segítsen meg mindenkit ha te egy olyan motorra ülsz ami tényleg 600 köbcenti...
Rendben van Köszönöm:)
msn-en megadom számom.. Fognak küldeni egy értesítést és ha az ideér jöhetsz
Most is fent vagyok de úgy néz ki szar:S Van tipped mennyi idő elteltével fog fizetni?:)
Dehogy töröltelek:) eszem ágában sincs... Csak ebuddy-n vok és az sokszor szar:S Tudsz adni egy telefon számot?
te meg olvass kicsit viszább kép is van
igen a vétkes biztósítója füzet ilyenkor!
elöbb legyen a kezembe biztosításos pénz! utána jöhetsz érte! de megmondom őszintén sztem többet ér 200 ezer forintnál! de neked már ennyiért beigértem! ha nem viszed el 250ért fogom hirdetni! mert most már tényleg csak oldalidom és fejidom sérült! minden tökéletesen fasza rajta! Amugy láttam töröltél msn-ről.. azt hittem már nem érdekell a moci
Ha neked okoznak kárt, nem az számít, hogy Te melyik biztosítónál vagy, hanem az, hogy a vétkes melyiknél van. Mikor volt ez a MÁVos balhé is, akkor sem az volt a para, h esetleg te ott voltál, hanem az, hogy olyan okoz kárt neked aki ott van.

Üdv: P
Nekem is KH és évi 5900.
kispara tegyél már fel lcci 1 képet h menyire tört az nsr mire adtak neked 4 kilot? mert abbol télen 2 macskalámpást lehet venni majdnem 50 esként vagy ird le léci h mik sérültek:D köszi
Defaszaaa, Holnap akkor mehetek a motorért?:P
Nah akkor jó én is K&H nál vok
de mongyuk remélhetőleg nekem nem lesz ilyenre szükségem
szerintem nézz ki egy 600 as motort, nézd meg hogy mennyibe kerül, aztán az új motor ára -400ezerért addel az nsr -t
Én k&h-nál vagyok 8 ezer ft az éves 21kw-os nsremre És aki okozta a kárt az alianz hungária
Hát hallod melyik biztosítónál vagy am? Én is oda megyek
kijárt elém egy autó nem adta meg elsőbbséget! Amugy tegnap irtam emailt biztosítónak hogy normális ajánlatot várok külömben perelni fogom őket.. mit a d isten ma hívtak is matávoson a 400 ezres ajánlattal
Jah persze gondoltam csak mondom hátha
Amúgy hogy történt a baleset még akkor nem voltam nsr-es
bűn lenne elbontani