A létező legjobb választás (szerintem). Karakterisztikájában azért az RR durvább, ami nem csoda a 180 lóerejével, de városban és a hegyi szerpentineken kevesek vannak, akik kimotorozzák, inkább csak divat, mint valós érték! (bár én is sznob vagyok és marhára kéne egy…). A fórumban szóba került a VFR1200-as. Nekem inkább csalódás volt, mint csoda. Mind a váltós, mind az automatával mentem, de egyik sem hozott lázba. Bár ha választani kell, akkor persze váltós. (lehet kell még öregednem 10-15 évet hozzá, másnak és más célra gyártották. Strandra sem megyünk szmokingba…) A dobozolhatósága 5-ös, a gyorsulása 2/3-ad, a futóműve 4-es, a szélvédelme 5-ös, mondjuk a CB után mindegyik az...! Számomra a motorvásárlásnál fontos volt a tárolási lehetőség, még, ha csekély is a lehetőség, így egy GIVI dobozgarnitúra segíti a tárgyak elhelyezését, de 3-5napos túráknál nekem ez is bőven elég. Többre se idő-se money…! Előre is gratulálok Folkmusic-nak a leendő paripájához (vigyázzon rá, mert ez tényleg nagyon megy… ). Remélem, hogy jövőre összejön a fórumbéli társaságból jó pár ember és nem csak Abdul-lal rójuk majd a kilométereket a hosszú és hideg tél után, hanem jó néhány CB-vel képezünk majd forgalmi akadályt. Üdv,
Szerintem a jövő hét folyamán meglesz a forgalomba helyezés, azután pedig el is hozhatom majd. Már csak abban reménykedem, hogy az időjárás nem húzza keresztül számításaimat (hó, eső, jeges út, stb.), mert semmiképpen sem szeretnék a hazaszállításnál kockáztatni. Én Miskolchoz közel lakom, így elég hosszú útról van szó, de azért szerencsére végig autópályán mehetek :)
. Kipufogót pedig lehet idővel lecseréled, amikor hiányolni fogod a hangját. Szerviz itt is 6ezrenként van, különleges instrukció nincs a motorhoz, használd sokat!
Mintha valami "izgalmasabb" motort kerestél volna.
Szín, felszereltség?
Az enyém Logitech, de a kis index ehhez is kell (vagy lemondasz az ülés alatti kis tárolóról, mert a kulcs nem fér be, ha marad a nagy gyári). Nézelődj itt is:
Akkorra valami szolídabb gurulás? Bár én ma is motoroztam délelőtt, imádom a markolatfűtést.
) a CB1000R-re, gondoltam, ha legalabb annyira jo a VFR csak meg csomag es utas is kenyelmesen elfer akkor erdemes a cseren gondolkodni. Vagy nincs csere hanem vonohorog es utanfuto...
(hátsó üléstakaró is volt a motoron)
Jó volt olvasni az élménybeszámolódat.
Közben már annyira előrehaladott állapotban van az ügy, hogy a motor már a nevemre van írva, megvan a rendszám, holnap már akár el is hozhatnám, de péntekig sajnos türelemmel kell lennem, mert csak akkor tudok majd érte menni.
Szerintem addig már nem fogok igazán jól aludni, mert más sem jár a fejemben
Tegnap akartam csinálni pár képet (már lent volt a műhelyben a moci), de sajnos otthon felejtettem a fényképezőgépet. Mindegy, hétvégén bepótolom.
Üdv
Peti