): leszeded a dobot a gépról, és a katalizárorral csatlakozó bemenettel szemben átlyukasztod a lemezd (a dobon belül persze). Ezt lehet fúróval, de akkor maradhat ben forgács. Én lapos csavarhúzóval tettem (bocs a szakiktól
). Szinte kézzel átdöfhető. Kb. 1 kisújnyi lyukat ejtettem, és máris morcosodott a drága. Kivülről semmi nyoma sem marad, persze a grafit tömítésre vigyázni kell. Hát ennyi lenne. Én egy holland honlapon találtam e barbárságot.
. Folkmusic veled egyet értek mert szerintem is gyárival néz ki a legjobban, de viszont azt úgy sajnálom hogy azzal nincs egy kicsit morcosabb hangja. SzabiZ1 nekem is megfordúlt már a fejembe hogy kicsit felhangosítom a gyárit de nem igazán mertem belefogni. De megkérdezhetem hogy csináltad, mert elég ilyen bisz basz alakja van a dobnak. Igazság az hogy nem nagyon "tuningolgatom" a gépet mert szerintem gyárilag is nagyon jól néz ki. Egy két motoron van akkora kályhacső gyárilag hogy az már vicc
, azokat én is azonnal cserélném. 100USD az nem vólt sok érte, sőt...! Ami a katalizátort eltakarja azt is ott vetted? Mégegyszer köszi a válaszokat! Akkor most már tényleg az Ixilnél maradok.
, de talán az ixil egy fokkal jobban tetszik. Közületek használ, vagy használt a motorján ilyet? Ha igen milyen véleménnyel van róla? Mennyire lehetnek ezek hangosak mert elég rövidek? Szeretném hogy jó kis hangja legyen a motoromnak de azt nem hogy az már zavaró legyen. Letet ezekbe e-betü? Használhatom külföldön a sportdobot? Jó sok kérdés
így visszaolvasva, de ha egy-kettőre tudnátok válaszolni azt megköszönném!
Akár gyárilag is kihozhatták volna így.
Abdul, az új Street Triple 675 R mellett döntöttem.
Öreg vagyok már az 1000-ekhez (4,5 év Z1000 és 4,3 év CB1000R után).
No, meg a 190 kg teletankkal is csábító. A többi majd kiderül