, de a lényeget megtudtad
Vissza is hívtalak, de akkor te voltál elfoglalva. Jól sejted, motoroztam!
Ma már tudtam menni egy laza 50km-t. Akkora szél volt, hogy egyenesben is döntve kellett menni.
Amikor motorral jártam dolgozni, valahogy mindig túl hamar értem haza, nem tudtam levezetni a feszültséget... Meg a városban sorozni, gyömöszölődni nem is nagy élmény
Hétvégén a cimborák vidáman mentek motorozni, nekem meg semmi kedvem nem volt, motoroztam a héten eleget.
Reméljük az idő ilyen ütemben melegszik. A szelet leszámítva isteni idő volt felénk!
.
, ki beszélt itt használhatatlan motorról, hiszen istenítettem a gépet csak azért egy nagykaliberű modern sornégyessel szemben (túra naked, nem szupersport) egy kéthengeres együtmozgó dugattyús nagylöketű motor csak alul marad ergonómia tekintetében, legyen az a legtutibb ellensúly is amely próbálja azt a nem kicsi nyomatékot kordába tartani.
Na meg a hang...
. Azt azért tudnod kell az én szívemben bérelt helye van a CB 1300-nak, de ha anyagilag megtollasodnék, második motorom a W 650 lenne. Ha úgy tartaná úri jókedvem elővenném néha puffogtatni, mert igazi élmény motor lehet, bár 500 km után nem hiszem hogy olyan vígan szállnék le róla. Na de túrázni ott lenne a CB 1300. Azt hiszem erre mondják, hogy álmodik a nyomor
)
jó volt kicsit sisak nélkül mocizni!felfrissültem!
Most már csak a jó időt kell várni és lehetne menni.
eddig mindég mikor áltam me,ahogy dobáltam le,ugy picit rángattam a gázt h ne aludjon el,és mikor megáltam akor p
de mostmár nem csinál ugy,hálla az égnek!
és látszik megérte!még marad az olaj csere,meg érkezik lassan új első gumi,és készen állok az idei túrákra!
kis esős időbe hajtottad?látszik h picik piszkos!
Zoli adatlapján van róla képgaléria.