Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia blackiex. Nem az volt a zárlatos. Mivel nem maradt más választás, nekiálltam átszálazni a vezetékeket. Szerncsére az elsőre megtaláltam A gyújtáskapcsolóhoz menő vezeték dörzsölődött ki és az ért a vázhoz.
Köszönöm a segítséget
Aha, mert ez az is.
Na, ez is lehet kontaktos. A dolog lenyege hogy ha jon-megy a 12V akkor elofordul ilyen
Saruk rendesen a helyükön vannak. Most ott tartok hogy már akkor is kiég ha visszarakom a foglalat tetejét.Az oemparts önindító relének irja.
Lehet az a zárlatos?
Akksisaruk rendesen meg vannak huzva? Ott kezdd.
Sziasztok!
A lányomnak van egy 1996-os cb 500 asa amin töbsször kiégett a 30A es főbiztosíték. A többi biztosíték közül nem megy ki egyik se.Ha tudnátok segíteni hogy mit érdemes elsőként megnézni azt nagyon jó lenne!
Ellenőrizd, állítsd be, amit tudsz és használd. Ha búg, de nem lesz rosszabb, akkor ne foglalkozz vele.
Köszi, nem jó hír hétvégére...
Hát... A csapágy nincs külön, valszeg gyárilag préselik a kihajtótengelyre. Egy cikkszámon fut a tengellyel.
Nem kihúzható oldalra sajnos. Van rajta seeger-gyűrű, ami oldalirányú elmozdulás ellen biztosítja a blokköntvényben.
Köszi szépen, tesztelem és meglátjuk mi lesz, sajnos csapágyra gyanakszom. Esetleg gondoltam arra, hogy levett lánccal végigpörgetem a fokozatokat, mit lehet hallani. Mindenesetre megnézem a manualt a szerkezetéről, blokkszétszedésnek nagyon nem örülnék...
Lehet, csak a láncfeszesség, avagy az egy síkban futás nem tökéletes.
A csapágyat nem tudom, kijön-e blokk kiszerelése nélkül. Cseréltem már 1-2 motoron kihajtótengely csapágyat célszerszámmal, de ott a csapágy előtt csak egy szimering volt, nem volt váll a blokkban, azaz nem csak befelé nyomva lehetett kivenni. Nem tudom, a CB500-nál ez járható út-e.

Ilyennel:
https://www.aliexpress.com/ite...
Hétvégén megtesztelem minden fokozatban! Bár, ha emlékeim nem csalnak, fokozattól független a hang, csak hatodikban forog a leggyorsabban a kerék. Sőt, szerintem üresben gurulásnál is hallani. Tavaly nyáron cseréltem DID láncot JT lánckerekekkel, lehet, hogy ez a párosítás nem tetszik neki? Elvileg szabványos méretek. A kihajtótengely csapágya tényleg elképzelhető, nem tudom annak a cseréje mekkora meló lehet...
Haty ez valtosirasnak hangzik. Hogy a hatos fogaskerekparrol jott-e le a cementalas vagy csapagy, azt latatlanban nem tudom megtippelni se, mert egyik se jellemzo a CB500-ra.

Amit megprobalnek: otodikben 90 folott menni. Ha a 6. fokozat fogaskerekparja a ludas, akkor nem fog bugni.

Bar ennyi erovel lehet a lanckerek mogotti csapagy a kihajtotengelyen, maga a lanckerek
Sziasztok. Rákérdezek itt is, hátha valakinek van ilyen tapasztalata. Tavaly óta hallok a motorból egy fura hangot, talán mélyebb tónusú vonító, nyöszörgő hang, ami a sebesség növelésével kezd hangosodni, élesedni. Nem egyértelmű, hogy honnan jön, nekem a kuplung oldal felőlinek tűnik. A motor fordulatszámától független, a kihajtással függhet össze, legintenzívebben ezért 6. fokozatban hallatszik olyan 90 km/órától. Tavaly volt egy nagyobb túránk, ahol többször is volt autópálya-menet nagy sebességgel, mintha azóta kezdtem volna hallani. Valami ötlete esetleg valakinek? Köszi szépen! Ja igen, 1997-es CB 500 a gép.
Köszönöm 😊
https://www.redmotors.hu/Honda...

+36209999636

Hívd fel, kérdezz rá, megvan-e még, jó-e a te évjáratodra, stb.
Sziasztok !

Tudnátok abban segíteni, hogy Honda cb 500 -ra (1999) kellene nekem egy jeladó vagyis meghajtó a km órám nem megy.
Tudtok olyan oldalt ,ahol tudok rendelni ilyet. Lehet,hogy km spirál kis kellene.
Köszönöm!
Egy BP. kornyeki Wiezner Janos nevu fickonak ez a specialitasa. Doboz, konzol, stb. szinte barmire. Tel:06 70 775 6775
Sziasztok Honda Cb500 ra hátsó dobozt konzollal vagy bármilyen megoldással tud valaki? Köszönöm
Öööö.... hazudtam, ez egy 2020-as fénykép, a motor 2009-es volt. De amúgy ezek szerint igen, régen minden jobb volt. Vagyis ez 2020 áprilisi, a motor asszem októberi volt, tehát csak majdnem 11 éves. Az, hogy az előző gazdáinál mennyit állt, az már egy másik kérdés. Viszont a méter nekem olyan 50 ezer km felett volt a csere idején.
Az en Kawasakimban a gyari van meg. 72 ekm, 1996. Regen minden jobb volt?
Hát az enyémben 9-et.
Gyanitom, hogy a blokk also resze valami korabbi modelltol oroklott szerkezet es a modositasok miatt ott fert el, ahova tettek. Mondjuk legalabb konnyen elerheto helyen van es lehet, hogy becsulettel leszolgalta a 40+ evet az a kapcsolo.
Nem is értem, miért így oldják meg, vagy csak így olcsó?
Ezen is hasonló van, csak a rugós réz hegy jóval hosszabb és talán emiatt sérülékenyebb