ah lángol a kipuffom!
Akkor már nem is olyan szörnyű az a városi 5.2l átlag, mert rendszeresen előfordúl, hogy 5-6e ig forgatom a vasat! Nem mint ha kéne, csak olyan jó hallgatni a dobot! Azért csak kérem az infokat!
Pont most kerestem vissza az írásod, mert beugrott a tartozásom, de közben írtál.
Igaz kissé zsibogott a sejhajom a túra végére, de ezt tudjuk be a 250 km-nek és a 4.5 óra motorton töltött időnek
És a lényeg, hogy Timi nem csúszik mindig a nyakamba mint korábban!
Az autósok még nem figyelnek eléggé a motorosok meg...mint az ovisok na
bocsi hogy ha megtévesztetelek volna vele nem volt szándékos (közeleg a telihold ez meg itt a hatása jó nagy baromságot irtam)mégegyszer bocsi.
). Mivel ha a két pillangó szelep nem megfelelő mennyiségű benyát adagol, akkor az egyik erősebben a másik gyengébben fog húzni visszafogják egymást.
Vajon mit érdemel a bűnös?
Egyszer behasalva, enyhe lejtőn hátszéllel, jó minőségű úton (4-es) sikerült 110-et kicsalogatni őkelméből.
)
En otthon leszek, es tervezek egy kis motorozast a kornyeken. Bakony keleti resze, meg Zirc, Veszprem, ilyesmi.
)
Tegnap gurultam kb. 120 km-t a Budai hegységben Dobogókőig. Nagyon jó volt, este értem haza, majd elmentem egy étterembe a barátnőmért a Liszt Ferenc térre és fáradtan, kb. 11:30 volt, sikerült életemben először feldönteni a motoromat kb. 150 néző előtt.
Úgy történt, hogy felálltam a járdára és közép sztenderre tettem. Láttam, hogy az út felé lejt, de gondoltam figyelek majd a legurításnál. De aztán mégsem koncentráltam és ahogy letoltam a sztenderről egyből megdőlt a kipufogó felé és már nem tudtam megtartani.
Kérdésem, hogy lehet-e a kart visszahajlítani, vagy inkább ne, mert eltörik.
A fogyasztás témában azt tudom mondani, hogy az enyém most kb. 4.5-t fogyasztott vegyesen, 380 km óta nem tankoltam, 340-nél váltottam tartalékra, a 380-ból kb. 190 km országút, a többi város: araszolás és rövid távok. Nekem országúton 80-130 között volt már, hogy 3,8-at evett.
Mindezek mellett a karburátor-szinkron engem is érdekelne Zoli, mert a videók alapján nem hiszem, hogy meg tudom csinálni. Bár úgy rémlik, hogy Te ezt itt már régen leírtad, mindenesetre ha nekem is elküldenéd a leírást a closefight@hotmail.com címre, azt megköszönném.
Még egy kérdés: úgy érzem felhangosodott a gépem (vagy csak nem vagyok hozzászokva a szezon elején), szerintetek hol lehet olyan pont, ahol kilyukadhat a kipufogó? Nem vertem oda sehova.
Na megyek, megnézem mennyibe kerül a fékkar...
Üdv,
Darkmind