. Lefestettem a leömlőket. Most festegettem elősször, uh majd legközelebb már gördülékenyebb lesz remélem. Képeken látszik pár dolog, a spray-t elfeledtem lefényképezni, nem volt olyan amit ajánlott a mester, de ez is elvben 600fokig bírja. Azt hiszem nem voltam elég óvatos a melegítgetésnél mert elég jól megfakult 1-2 helyen, hát majd legközelebb azzal is jobban vigyázok. Hagytam 1 napot száradni. Indítottam kicsit melegítettem leállít, ezt játszogattam vele párszor, aztán mentem pár kisebb kört. Azért elég hosszan játszottam vele. Az elején félperc járatás után mintha felgyújtottam volna a motort úgy nézett ki messziről. Hát mind1 ilyen lett, jobb mint volt az biztos. ( Tudom Laci, h te még rovarirtózól is festés előtt. De 1: istenemre mondom nem ragadt semmi a festésbe most , 2 pedig: a vater a főnök otthon, uh ha ő nem engedi, h fújkáljak a garázsban akkor akár mint mondhatok
)
A kiszerelés nem volt nehéz, inkább a kábelt kifűzni a blokk, légszűrő és még kitudja mik közül. Nem merem fennhangon emlegetni, h nem volt kedvem mindent szétszedni emiatt, uh 1 óra szarakodással valahogy sikerült kiszabadítanom a kábelt. Gondolom többen most mondják magukban, h van megadva tekercs ellenállás, lehet azzal ellenőrzni. Szerelő szerint ez igen necces mivel a mérőkábel ellenállása nem elhanyagolható ezen esetben, olyan kicsi értékek vannak megadva, illetve a mérés tartomány alján kell igencsak mérni. Na mind1 bízván abban, h nem kell 30-40e kért fesszabályzót venni kivettem. A tekercseknek természetesen nem volt baja. Közben vissza kellett menjek Pestre a drága iskola miatt, uh apa intézte a továbbiakat. Megnézette több helyen mindenki jónak találta (eleve nem kellett volna kiszednem mert ugyan azt mérték kiszedett állapotban na mind1). Égésnyom nem volt rajta meg semmi. Addig addig míg elkeveredett egy szerelőhöz aki foglalkozik "nagy motorokkal" itt pakson (akiről eddig nem hallottam, illetve nem volt még rá sosem szükség, remélem nem is lesz többet az életben ilyen ügyben) Ő eleve a fesszabályzóra gyanakodott. Volt neki otthon 1 ilyen belerakta, uh most azóta azzal muzsikálok(na igen az lesz a szívás ha ez is baszarik rövid időn belül, de töredéke volt 1 új árának). Mondta apának a szerlő, h szerinte kéne kis karbiszinkronizálás is. Most amikor leszedtem most a leömlőket akkor látszott (azt is elfelejtettem fényképezni), h az benzincsap felöli kormosabb volt, uh egy beállítást majd megkell ejteni a közeljövőben.
A hofokmerot nezd meg, normal uzemben az also reszeben tartozkodik a mutato, ne lepodj meg, majdnem mindannyiunknal igy van. Nekem varosban, dugoban szokott felmenni mondjuk a feleig. Nagy melegben tovabb is, a felso resze kornyeken mar bekapcsol a ventillator (esetleg teszteld le ugy, hogy ne gurulj a motorral, csak tedd kozeptamaszra es jarasd egy ideig, fel kell mennie a vizhofoknak (mutaton nezd).
Ez a motor maga a tökély, most voltunk az aszonyal egy kis kiránduláson: 1. nap fel Miskolcról Bp. autópályán,(végig a max 130-al) felejtős, de gyors, ott sikeres motoros bolt látogatások,( egy Cameron text. old. táska 2x20l. pont jó, csak az indexet kell hátrébb rakni) utána irány a dunakanyar, látnivalók ebéd stb. majd szállás Dunakesziben. Tankoláskor átlag 4.7! Másnap vissza Bp. most az aszonynak kedvezve járjuk a boltokat, majd irány haza. De Mogyoród környékén elkapott a szél és az eső. Mindegy, Gödöllőnél vissza a régi hármasra így haza felé, közben kiderül, ezért irány a Mátra egy kis kanyarvadászat. Itthon tankolás átlag 4.2! Következő nap Ms. Tiszafüred Tiszaörs vissza Ms. Átlag igaz csomag nélkül és sík terep 3.8! Szóval nagyon jó . Három nap 890Km. Ellentétben egyik kollégával kinek ülepe nem bírta nekem a csuklóm amire nagy terhelés jut. Tényleg: létezik ehhez a típushoz magasabb kormány v. magasító?
Kívánok mindenkinek sok örömöt a motorozáshoz és a motorhoz ehhez a bálványhoz!