Ezért találták ki a versenyeket és azon belül is a helyezéseket, ezért van az, hogy nem csak első hely van
mert igazi mazochisták
Amikor bejöttek a tárcsás ETZ-k volt aki amiatt törölte fel az aszfaltot mert egy váratlan vészfékezés során elradírozta az elejét...
Viszont a jót könnyű megszokni és bizony utána már elvárás lett. Ami nekem nem bejövős a dobfékben az a zártsága, ha nem öntögettük ki belőle időnként a fékport és nem takarítottuk ki hajlamos volt üvegesedni a betét felülete, bizony előfordult az is hogy romlott a fékhatás
Hátul ez nem annyira vészes, viszont előlről nem baj az hogy kihalt. A Csühös tárcsás hátul (használom is rendesen) és a pontossága mellett az is pozitívum hogy a karbantartása is egyszerűbb. Sokan inkább azért fikázzák merthogy nem divatos... engem ez érdekelne a legkevésbé!
Ha a fékkaron egy működésszámlálót helyeznénk el óriási különbségek lennének az imént felsorolt üzemeltetések között, nálam nem mindennapos a motorhasználat
hanem 99%-ban túrás, így nem véletlen az alkatrészek hosszabb élettartama.
Légy szíves ird meg nekem mint szaki, milyen márkáju motorolajat ,olajszűrőt, láncsprayt és levegőszűrőt v
És a karbantartással kapcsolatos minden teendőt!
Köszönöm! Üdv:Szimona