uncsi lenne ha sosem történne semmi
főleg mivel dzsekim az már volt és ezzel teljes lett az öltözék. Akitől kaptam kétszer nagyobb emberke volt mint én de sebaj, elvittem a szabóhoz aki el is készítette a vizsga napjára azaz akkor vettem fel legelőször! Passzolt minden, jó meleg volt a gatya teljes volt a komfort...
boldogan robogtam saját ETZ 250-es motorommal vizsgázni, gyakorló jogsiról a véglegesre. Egy gond volt csak
mire beértem Debrecenbe a nagy hidegben rámhűlt a nagy vastag marhabőr és a vizsgahelyre érve majnem felborultam mikor megpróbáltam leszállni a motorról...
úgy mozogtam a cuccban mint a bádogember... míg vártam a soromat bementem egy kicsit melegedni ahol a gatya is engedett egy kicsit
aztán kint mikor vizsgáztam megint ledermedtem...
a vizsga sikerült de soha nem vettem fel többé, talán valahol még megvan Apáméknál a "vagány" gatya, oldalán a piros csíkkal...
Megy ez mint az ágybasz@rás :D A rexonád segített
Én is esőben vizsgáztam rutinból, és forgalomból is sokszor kellett esőben motoroznom.. Már szokatlan volt az amikor a forgalomvizsgán nem esett
vizsga! üdv:Simonetta
Én az esetek 90%-ában főúton/autóúton megyek vele: 80-110 km/h között 4000-5500 rpm környékén. Fogyasztásom: 4-4,2 Liter.
Évente 1x-2x megyek vele pályán, 130km/h-nál nekem 6200/6300-at forog. De sztem még ez is teljesen rendben van, jól összerakott konstrukció, nem lesz gond vele.
Ha tartósan 10.000 fölött pörgeted az mehet az élettartam rovására, de ahhoz nagyon állatnak kell lenni...