Én mindig teliöntöm, és az elkövetkezendő 300 km-ben nem lesz gondom az üzemanyaggal.
) A hozzászólások alapján pedig te már régen a végére jártál volna ha nem lenne jól beállítva a cb-d karbija. Másra nem tudok gondolni.
Még a túrán beszéltük h én vettem annó egy nyakmelegítőt, mert a vállam nem kedveli a huzatot, ha csak polo volt a bőrzeke alatt akkor éreztem. Nekem nagyon bejött. Valami 1500ft volt, uh lehet olcsót is venni. A cipzárját akasztom bele valahogynéha az anyagba, kicsit lehet h elcsúszott a szabás. Na mind1, ennyiért tökéj. Szinte mindig használom. Amikor meg 20 fok alatt van a hőm akkor még tolok egy kendőt alá.
Mondom, hogy vasárnap. Erre szombat este 10-kor hívtak, hogy egy óra múlva akkor legyek ott a megbeszélt helyen, úgyhogy összesen 2-szer 14 órát nyomtam le.
A CB jó választás, mindegy, hogy a régebbi PC26, vagy a ráncfelvarrott PC32. Nekem dobfékes van, nagyon szeretem, 95-ös évjárat. Mindig az adott példányt kell jól megnézni, mindegy mikori. Típushiba nem nagyon van, az általános ápoltságot nézném és hogy mennyit kell rá rövid távon költeni: lánc stb.
Mivel olvasom a 750 fórumot is, nem hiszem, hogy problémád adódna a megítélésükkel. Szerintem érdemes olyat venni, ami nem túlzottan drága, és magad megcsinálni amit kell, lehet, hogy olcsóbban jössz ki.