Először vez.láncra tippeltünk (bár az erősebben zörög 2 hengeres blokknál), főtengelycsapágy is durván zörögne, nem csak ilyen kis fémes verődés lenne. Vezlánc ok, majdnem új, feszítője is ok, felső vezetője is ok, olajpumpa láncot lazának éreztem, ezért csere, de az új se sokkal feszesebb, tehát ok az is. váltó, kuplung, kuplung kinyomó csapágy ok, szelephézagok is rendben vannak.... még dugó csapszegre gondoltam, télen kiderül az-e (bár külön-külön a gyertyapipákat lehúzva is csinálta) . Kipuffos környezetvédelmi rendszer nem, mert az le lett szedve.
, de 1 a lényeg ha buksz, anyagilag is buksz, ezért kell a sok baromra figyelni, ha már kiengedik őket az utcára....ja, és élve megúszod....nekem szept. 16-ra kaptam időt MR-re. addig, hogy mi lesz a térdemmel, meg hogy alig tudok felkelni az az én bajom(ja, és no meló,no mani)...aki meg nekem jött, az meg csak ennyit tudott kinyögni:"HÁT OLYAN MELEG VAN, NEM FIGYELTEM ELÉGGÉ"
CB! Én CBF-et vettem, és már olvastam egy magazin véleményét, hogy az új CB500 mennyivel jobb annál. Én meg közben... Hahó Hornet váz, futómű! Progresszív villák, széles kényelmes ülések, doboztartó rendszerek hada, bőséges hely az ülés alatt, széles tapadós papucsok! Hát mi kell még? -10Le? Én örülök, hogy újból van 500, de azért az elődöt nem lebecsmérelni, hanem magasztalni kéne! A fejlesztés egy előző állomása volt! Ha nem lett volna a CB500, vagy a CBF500, nem lenne ilyen ez a motor!