Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen is hasonló van, csak a rugós réz hegy jóval hosszabb és talán emiatt sérülékenyebb
Nálam, az előző Kawasakin az ürest jelző kapcsoló réz hegye elkopott. Relative filléres költség volt, még gyáriban is.
A kuplung szétszedését nem úszod meg, meg kell vizsgálni a kosarat és az agyat is, hogy az alumíniumban vannak-e beverődések, ami maitt a dörzstárcsák és a fémlamellák nem tudnak szabadon mozogni.

Az üresállás kapcsoló a blokk tetején a karbik alatt ül, fentről van becsavarva a blokkba. Nyilván lehet olyan egyszerű probléma, mint egy szigeteletlen vezeték, ami ötletszerűen hozzáér valamihez a vázon vagy a blokkon és jelez. De az sem kizárt, hogy maga az üresállás kapcsoló van sérülve, ezt látatlanban lehetetlen.
Üdv!

Kerestem a topicok között de nem volt Honda cb450 típusra így ide tenném fel a kérdést.
Van egy Honda cb450 Nighthawk típusú motorunk amin a következő hibákat tapsztaljuk:
A kuplunk behúzásával nem kapcsol szét (Nem mindig csinálja ezt. Olyan mintha valami a határon mozogna és néha működik néha nem)
Az üres járat jelző lámpa nem a valós váltó állást jelzi vagyis volt már olyan hogy 4-ik fokozatban világított.

Valaki tapasztalata már ezeket a hibákat? Ha igen akkor hogyan tudnám megjavítani?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Szia, ezt nem a motor, hanem inkább a gumi gyártója "mondja meg". Lásd alul az én gumim "adatait". De inkább azt mondom, hogy 2,1-2,3 bar hátul, 1,9-2,1 bar elől hidegen értékekkel nem lősz nagyon mellé. Az enyémen, amint láthatod a képen a max 2,9 bar(290kPa/4,2psi), de a tied 2,5 felett már pattogna, mint kecskeszar a deszkán. Tudom, mert a fiamnak is cb500 van, kicsivel fiatlabb, de a lényegen nem változtat.
Sziasztok!

Új vagyok a csoportban, és a motorosok között is. Kérdésem lenne, hogy egy 1999 gyártású 2018-ban forgalomba helyezett Cb500 pc32 típusú motoromnál a gumikban mennyinek kell lenni a nyomásnak? Használati útmutatója nincs persze. Köszi a segítséget! :')
Szép állapotú kuplung deklije van valakinek? Bontókat már végig kérdeztem, nem jártam sikerrel, így itt is teszek egy próbát, hátha.
Szuper, köszönöm a választ! 🙏🏼
Ha a kérdés arra vonatkozik, mennyi a minimum üzemanyag mennyiség a tankban, ami még képes becsorogni a csapba és a porlasztókig lejutni, cirka bő fél liter. Ha a motor lefulladásáig járatod a vasat, egy kicsi mindig marad az alján, ami a csapnál mélyebb pontokon megül.
Én 2 litert minimum tennék bele a biztonság kedvéért.
Sziasztok! Abszolút kezdő vagyok, de szeretném a motorom megismerni. Tudja valaki, hogy kb menyi a minimum üzemanyag amivel még beindul a motor? 2000 - es évjárat, ha ez számít.
Előre is köszönöm!
110/70 R17 - 140/70 R17 gumikat használ valaki, érdemes felrakni?
Szia! Komplett blokk érdekelne induló képesen, öninditóval es karbival. Csak inditható esetleg kipróbálható erdekelne. Ha akadna, legyszives jelezd , irányárat várok.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e eladó eredeti szerszámkészlete valakinek?
CB 500 1997 Pc 32.
Hali Nachos.
Nem tudom a privátra miért nem tudok válaszolni, az emlitett moci az enyém.Ha kérdésed van a telószámom ott van,csörgess meg.
Sziasztok!

Redraptor kipufogó van itt valakinek a motorján?
Szia.
Van CB 500-am bontva,ha érdekel 70-3179083.
udv,Pali
Sziasztok! Lenne egesz szep allapotu,törésmentes Plexim Honda CB500 ra. Ugyanakkor keresek komplett,uzemkesz Honda CB500 blokkot pc32, ('98 evjarat" kormany kapcsolót (baloldal) első féktarcsat (jo allapotban) benzincsapot, vagy tankot csappal együtt. Megjegyzem, Magyarban élünk, ahol a fizetesek paródiát és nem előnyt képeznek! Ezért arra kérek mindenkit, normál árakat jelöljön, ne csillagaszatit. Köszönöm!
Sziasztok! Van pár alkatrészem, ha valakit érdekel privátban írjon rám.
-Szinterzett arany felnik, dobfékes modellre. 60.000 Ft.
-Kilométeróra burkolat. 20.000 Ft
-Brembo első féknyereg. 10.000 Ft
Sziasztok!

Sérülésmentes kuplung dekni valakinek? Valamint jobbos gyári tükör (Made in Japan feliratos)?
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !!
Szép karácsonyt mindenkinek!
Köszi a válaszokat.