Szép reggelt Nektek !
Ja kérem lokátorosnak értelmes embereket vittek.
Én még 24 hónapig bsztam a sorsot, ezalatt hivatalosan egyszer voltam otthon 17 km-re az "Ojjektum"-tól !Nem hivatalosan meg kettő hetente.
Aztán másfél év után a hadnagy műszerésznek íratott . nem kellett éjszakáznom. De néha rettenetesen berúgtunk.
Volt, hogy négykézlábra állítottak és azon ment a röhögés hogy nem tudtam megállni, elborultam !
.
.
Majd személyesen elmondod. Mikor elmegyünk motorral fagyizni. ( A sörözés mennyivel jobban hangzott volna )
Egyszer az volt a feladat, hogy Szolnokra kellett vinni egy rádióskocsit és (ami egy Csepel alvázán nyugodott és önerejéből 40-el is alig bírt menni) rádiókapcsolatot kellett létesíteni a bázissal. A főtörzsünk nagyon szeretett inni
és amikor megálltunk az útmenti "pihenőnél" mindenki fizetett neki. Mire Szolnokra értünk a sofőrön kívűl mindenki betonrészeg volt. Sok elemes antenna volt és elemenként kellett lefeszíteni zsinórokkal mint a sátrat, az egész olyan lett mint egy "S" betű amikor összeraktuk
, szerencsénkre (és csodák csodájára) létrejött a kapcsolat, majd amikor elköszönt a bázis nagy csörgés csattogás kiséretében ripityára tört az antenna
K.R.L.CS-s voltam (kihelyezet rádiólokációs csoport) Ismerem a PRV-16-ost a 17-est és volt szerencsém a P-18hoz is (ruhaszárító
) heti váltásba jártunk, aki vállalta minden második hét végén (amikor letelt a KRLCS) hazamehetett eltávra. Nem volt könnyű hét, lajkocsiból ittuk a vizet és bizony nyáron a hét végefelé már állott volt a víz, úgy fostunk mire péntek lett mint az urasági szamár
De már akkoriban is kemény voltam...
letöltöttem, de nem vagyok vele előrébb. Majd ha lesz kedvem nézegetem komolyabban
egyenlőre nem látom jobbnak mint az előzőt
Utána néztem, a gugli Föld 6 ban , ezt kell beírni: Hungary Badacsonytördemic Római ut 140 . És akkor ahová kijelöli a koordinátát, attól picit észak felé mutat egy fotót jelölő kockát, és arra kattintva van a kápolna, ahol mindent be fogsz vallani.
Próbáld keresni .
Én, mint 4 gyerekes családapa, mélységesen fel vagyok háborodva ezen az erkölcsi, és valóságos fertőn! És szintannyira megbotránkozva!
De megfejtettem a probléma lényegét: nem volt rajtad fehér kesztyű, és nem tudtál koncentrálni. Na ezért dűltél el!