Bocs amiért ez nem motor, de a sok amerikai sok ezer ccm-es csodák között volt ez a gyönyörűség.
Órákig tudnám nézegetni nekem Ő volt a befutó az autók között, pedig voltak bitang Pontiac-ok meg Buick-ok is, de ez...
Üdv az Uraknak!
Megérte elautózni a kiállításra, volt jó pár ritkaság. Sok fotót csináltam, volt a palettán a Bervától a Harley Davidsonig sok szép restaurált motor. Kissé zsúfolt volt és nem nagyon lehetett közzéjük menni, da ezt leszámítva nem volt rossz.
"Mindenfélét összeettem" . Na látod, ez volt a gond! Ez a mértéktelen falás hova vezet!
Hiányzik ez Neked? Legközelebb csak igyál, abból nagy gond nem lehet!
Télleg! Ma Józsi nap van! Isten éltessen, jó erőben, egészségben, bőségben, nőkkel, - nem tudom, megbirkózol e velük - piákkal, és csak amit magamnak kívánnék, azt kívánom Neked!
Személyes jó példával elől járva: remélem disztingváltan, kulturáltan, mértéket tartva ezen a dicső napon mértéktelenül vedelsz!
Veterán járművek kiállítása Hajdúböszörményben
Dátum:
2011. március 20. 09:00 - 16:00
Amerikai oldtimer járművek, antik motorok, keleti és nyugati veterán autócsodák érkeznek Hajdúböszörménybe, a Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokába. Iskola u 11.
Órákig tudnám nézegetni
Megérte elautózni a kiállításra, volt jó pár ritkaság. Sok fotót csináltam, volt a palettán a Bervától a Harley Davidsonig sok szép restaurált motor. Kissé zsúfolt volt és nem nagyon lehetett közzéjük menni, da ezt leszámítva nem volt rossz.
Isten éltessen!
Hiányzik ez Neked? Legközelebb csak igyál, abból nagy gond nem lehet!
Akarom mondani, köszönjük!
Személyes jó példával elől járva: remélem disztingváltan, kulturáltan, mértéket tartva ezen a dicső napon mértéktelenül vedelsz!
Veterán járművek kiállítása Hajdúböszörményben
Dátum:
2011. március 20. 09:00 - 16:00
Amerikai oldtimer járművek, antik motorok, keleti és nyugati veterán autócsodák érkeznek Hajdúböszörménybe, a Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokába. Iskola u 11.