Szia Laci!
Ma megint jó idő volt , tudtam az udvaron dolgozni, miközben az énekesmadarak (varjúcska) zenéltek a fülembe!
valahogy én is bagoly lettem és egyre kevesebbet alszok
Elolvastam néhány motortesztet meg egy-két fórumot átnéztem, de az alvást kellene lassan már erőltetni
mondjuk Ő nem is kosaras autóval járkált napközben
Pár napja egy hatalmas szarvasbogár repült a körtefára.
és rengeteg élmény fűződik hozzá) a CB-1 mikor elment egy egész éjszakát forgolódtam, mert az egy problémamentes motor volt amire mindig számíthattam.
ez az összeg nem állt meg egy százas alatt! Viszont ezzel a tudattal vettem meg és nem ért váratlanul. A lényeg az volt, hogy motorja legyen kifogástalan és bontatlan! Azóta csak használom és olajat cserélek rendszeresen, mert tudom ha egyszer megveszik tőlem ezek a szempontok lesznek a lényegesek és erre én is hivatkozhatok
Az életünk véges és néha teret kell engedni a vágyainknak, én megértem Pétert, én is egyszer megválok a Csühöstől mégha egy pillanatra megszakad is a szívem.
egy másik gép nyergében
Fogja még a Péter sajnálni és emlegetni ezt a motort!
Ne legyen igazam, de van rá sansz!
Rengeteget számít ki volt a gazda. Meg még az is mennyit egykerekezett vele!
akkor vegye meg azt! Egy karbantartott motoron az értendő, hogy láncszett, féktárcsák....stb is olyan állapotban vannak, hogy nem a cserékkel kell kezdeni. Ha pedig igen akkor könnyen megesik, hogy nem lesz rá elég 150ezer sem és az elmaradt olajcserék okozta károkról amik meg nem is egyből mutatkoznak jobb is ha nem beszélünk.
küldtem egy SMS-t Miklósnak, gondolom majd csak beköszön mert azt is megírtam, hogy hiányolod
Nehéz ügy
Szerintetek mi lenne a reális ára a motoromra?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. A Laciét már ismerem, az összevág az enyémmel, de a többieké szintúgy érdekelne. anélkül, hogy megnevezném az összeget, mert úgy izgalmasabb.
A képekkel nem lehetett baj, úgy gondolom a motor állapota szép, a kor, futott km szintén ismert és nem utolsósorban valós. Inkább az árral lehet a baj úgy gondolom. Nyilván ha egy nagyon bagó árat adtam volna meg nagyobb kapkodás lenne érte, de meg kell érteni, ez egy nagyon jó motor és eszem ágában sincs elkótyavetyélni.
A mai motorok már jók!
Sőt még a huszonévvel ezelőtti japán illetve külföldi motorok is!
Rengeteget számít ki volt, kik voltak a gazdája
Ezek az emberek nem szerelték a motorjaikat az út szélén és nem tudják milyen jó érzés volt eljutni akkoriban pl. a Kékestetőre. Abban az időben még nem az volt a lényeg, hogy milyen hamar érünk oda és lapon vegyünk minden kanyart.. hanem örültünk ha felvitt oda minket a technika
hiszen belénk volt ivódva az Arol 2T illata mert bizony illat volt az mindőnk számára akik akkor motoroztunk.
a hírekben meg visszaköszön a szomorú oldala amikor azt látjuk szétszaladt a ménes...
és miután kipróbáltam az érdekelt a legkevésbé, hogy mi van a tankjára írva.
Úgy tudtam, hogy a biciklire akarod szerelni!
Ne légy ennyire dőre
!
Voltam lenn badacsonyi mólón , tele van öreg némettel!
akkor Rako-t veszek és citrom ízűt
még azt áruld el, hogy előtte vagy utána nyeljem le illetve ki kell-e bontani vagy bélben oldódik a csomagolása?
Még szerencse, hogy nem énekeltél vissza szegény varjúcskának, azon percen leesett volna a fáról
Itt is jó az idő, csak a reggeleken érezhető az ősz, a hétvégére jó időt mondanak ki kell használni