a hiba nem válogat az egyik nap késő éjszakáig.. ma meg készültünk az ünnepi ebédhez amikor megcsörrent a teló
Hááááát..... szórakozásnak éppen nem szórakozás, de meglesz.
Ja, meg kap 2 bukógombát. Aztán meglátjuk, hogy mennyi lóvét küld a biztosító, a többi annak függvénye.
Gondolom mindenki temetőben, vagy ügyes-bajos dolgait intézi. A Penge jó lesz, ami hátravan az már úgyszólván csak szórakozás
Remélem sokat nem kell szétszednem...
Maguktól nem szeretnek fizetni, tehát a leveled minden legyen, csak udvarias ne. PSZÁF fenyegetőzés be szokott válni
Egy 3M-es szivacsosra lehet rászánok az kb. 2000Ft, vagy van hasonló áron szilikonos kivitel is. Vannak nagyon komoly cuccok is ilyen a Motosafe de annak az ára közelít egy 10eshez!
Kitapasztaltam egyébként hol sántít a bukóm és ha úgy kötöm a kendőt sokat javul a helyzet, ha meg egy kisebb párnát bevarnék a sisakba a fülem mögé lehet megoldódna a probléma, ezt próbálom majd ki legelőször
Ha még egy várossal tovább kell menni tuti megállok melegedni!
Én ezt sem értem! Úgy tudom 17 évet kapott. Hogy lett ebből 12?
folyton menőkém van!
Az index viszont nem kapcsoló hibás, azt ugyanis hiába szedtem szét. Megkérdeztem az előző gazdáját, nála is előfordult ez egyszer, egy csatlakozó a tank alatt volt a ludas. Mozgatás után neki jó lett. A tank szetszedése némiképp komplikáltabb az átlag motorénál, ezért ez hétvégére marad.
Sokkal rövidebb ideig tart, és sokkal kifizetődőbb!
talán majd a hosszú hétvége második felében, de amilyen szerencsém van akkor meg az idő lesz kaka!
Inni fogok egy "vadászmestert" .