vagyok olyan finnyás, jöhet a 6 éves luxus audi! Pld A8.
.....S8....... R8.
"jön az ítéletidő, akár félméteres hó... az emberek nagyban vásárolják a tartós élelmiszereket!"
még kisrác voltam amikor elakadt a "faros" Ikarusz és 10km-t gyalogoltunk hazáig, helyenként méteres hótorlaszok között, voltak falvak amelyek 2-3 napig teljesen elszigetelődtek, viszont az iskolák nem zártak be hetekre azért mert nem volt pénz felfűteni
A nehézség álljon bele abba a sok tetűládába amelyiknek derogál a 6éves luxus Audi
Elárulok Nektek egy titkot!
Még ma sincs itt az az igazi banánérlelő
Pedig mindjárt nyár!
A pesti ember azzal ijesztget minket, hogy ez még a jövő héten is így lesz!
Cseppet sem bánnám , ha tévedne!
Lefordítom: hétvégén különleges, extra szopás, jövő héten a szokásos sima szopás.
ráadásul van ideje a motorjával foglalkozni... igazi sikertörténet aminek folytatása is lesz valamilyen "nagyobb projekt" formájában. Kíváncsi és izgatott vagyok!
Regenerálódásra mindössze az éjszakák maradnak és másnap kezdődik előlről. A hétvégén megerősített ügyeletet rendeltek el a hideg miatt, aztán hétfőtől kezdődik a rendes tervezett készenlétes hetem, úgyhogy egyelőre nem látom az alagút végét
nagy víz volt mellettem, talán a Tisza
hangos volt a folyómenti ligeterdő a fészkelő madarak énekétől és ott volt a Csühös is
meg még egy pár motor
aztán Kriszti hangját hallottam... "horkolsz!" így aztán átfordultam a másik oldalamra és nemsokára csörgött az óra...
- és végtelen szerény
Miklóska bácsi látható!
ami legközelebb állt hozzá kiválasztottam és némi kis alakítással hiszem, hogy lett olyan mint egy utángyártott. Olajra, gyertyára, fékre nem
sajnálom mert az kell, de amit meg tudok oldani azért nem adok pénzt, mert 10ezerFt-ot úgy is lehet számolni mint két Tisza túra költségvetése és az mondjuk kérészrajzás idején, vagy amikor virágzik a fehérfürtös akác...
megéri a fáradtságot.
de idegesen rángatod a gázt. Miért?
Az egy szép igazi "motor" formájú motor, nem egy kétütemű nagyfordulatú krosszgép... és egy ilyen szép klasszikusnak méltósága van. Enyi mindössze a kritika, remélem nincs harag és természetesen ment a tetszik, hiszen az a stílus amit a motorod képvisel mindig is a szívem csücske volt.
akkor voltam a születésemmel elfoglalva, pontosabban akkor szálltam a földre le
Az a baj, hogy az ember meggondoltabb, de ugyanakkor butább is lesz. Sok dolognak, amit tudtam, már utána kell néznem , mert nem emlékszem rá!
De majd Te is megéred, ha Kriszti agyon nem csap!
Szigliget alatt a portáloszlopon elszakadt a cukorspárga, és vízszintes hóviharban csináltam a toldókötést.
Mondjuk ha a bölcsesség és a kor egyenes arányosságban van egymással akkor még van némi esélyem
talán elég lesz hozzá az a bő 20-év ami még a nyugdíjig hátra van
És mekkora IGAZA van B+!
Nem is értem eddig magadtól miért nem jöttél rá?
Erősködik a február, de már baccchatja! Éppen ma vettem egy méter tüzifát.
Nincsen agyon hasogatva egy darab= 80 perc.
Egészségetekre!
délben még arcomon őriztem a reggeli mosolyt, pedig közel sem voltam vicces kedvemben
már befogtam a motoros sisakmaszkomat is
aztán Mikivel is beszéltem telefonon és mindjárt tudta a megoldást "ne menjél fel"
végülis neki is igaza van
Pedig még az indiánok is nagyon vágják a fát!