Majd jól meghintelek "szentelt vízzel" legalábbis ha a meleg marad! ha nem, akkor belsőleg locsolkodunk.
Sajnos a névnapokkal én is bajban vagyok, mint a példa is illusztrálja... Nem mondom, hogy elfelejtettem, mert az igazság az, hogy nem is szoktam nézni a naptárt, csak ha valaki eszembe juttatja, mint pl most Te
Tehát restellem, de utólag kívánok boldog névnapot, Isten éltessen
Egészségedre!
De jó lenne ha nem innál mint a Gödény, hanem példát vennél rólam és a Laciról!
Jó nevet választottál !
mert ivó napot akkor tartok amikor akarok
, pl. holnap is az lesz
és az esti tábortűznél fog kiteljesedni...
most is csak azért jutott eszembe mert tavalyról emlékeztem, hogy az én névnapom után van 2nappal...
Tényleg felesleges találgatni, főleg ha már szakember is tornázik rajta, remélhetőleg ő hamarabb megtalálja a problémát mint mi így a billentyűk kopogtatásával. Azért ha van valami eredmény azt oszd meg velünk légyszives, mindenből lehet tanulni.
A sima szűrők tulajdonképpen mikron méretű papírsziták amelyeknek meg kell felelniük a gyári tűrésnek, utángyártottként is! Ha a szívó oldalon kisebb ellenállást képez a szűrő akkor az elvileg gyorsabb töltéscserét eredményez, ez a lényege a sportlégszűrőnek is amivel elvileg kapnánk néhány plussz "lovat". Persze igazi érezhető változáshoz hozzá kellene még nyúlni a kipufogórendszerhez a vezérlésről nem is beszélve...
nem próbálkoztam én sem ilyen dolgokkal soha mert értelmetlennek tartom, úgy választottam mindig motort, hogy annak gyári paraméterei elegendőek legyenek. Azt írtad 5ezer fölé nem akart kipörögni... ennyire képes lenne beleszólni az új szűrő a motorműködésbe.
Amúgy a gyári szűrőház és a szívócsonkok (keresztmetszetük miatt) adnak egy bizonyos áramlási ellenállást amit ha pl. direktszűrővel váltunk ki fel is borulhat a motor karburálása amit hozzá kellene állítani az új állapothoz. Nálad erről nincs szó hiszen gyárival megegyező szűrőt vettél ami ettől függetlenül mégis bekavart, ilyet még nem hallottam megmondom őszintén.
10.41 és nem dolgozol? Még jó dolgod van.