Gondolom vonyított az illető!
Nekem, nekünk nagyon oda kell figyelni,
Mert azért van az ember feje, hogy használjuk, és ne a bukót tegyük csak rá!
Elég , ha megnézed Erdély esetét, ott is csak "bevándoroltak"!?
Aztán a szarhatár franciák segítségével az országukat összelopták a mindenkori aljas szokásuk szerint !
Jó estét kívánok!
No ma is megizzasztott ez a qrva motor. Mert , tegnap a blokk berakását pólóban végeztem.
És ez a blokk súlyát tekintve nem fura! De ma a levegőszűrő és a karburátorok között az a kib.....tt qrva gumi aminek a karburátorra (mind a négyre, és a levegőszűrőház mindkét lukjába bele bele bele kell csúszni, és egy kikeményedett szár, ezért fel kellett melegíteni,forróvízzel és bevazelinozni, hogy jó legyen az összetevéskor.
Alig csekély kettő és fél órát qrtam el vele .
Közben mindenféle kicsi japánokat meg bárcát és bitorlást emlegettem a morfondír közben. De összeállt. Holnap következik a kipufogó rendbetétele, és felszerelése.
És ha az idő is úgy akarja akkor csütörtökön teszek egy 100 km-es karikát csak úgy hobbiból!
Most pedig a vörösborból egy pohárral iszom az egészségetekre!
Arra a várromra mondom: Árpád apánk nagyon rossz helyen állt meg, pontosan az útkereszteződésben. Aztán aki kóbor erre jött azok nagy része nem épített, hanem ölt rombolt, rabolt!
Angliában az ilyen idős épületek még nagy részben lakottak!
De mi mindig megszívjuk, mint a torkos borz! Elég ha megnézed a "privatizáció" -t dögöljön meg a sok szemete!
De most jó átnézegetni! Jó estét kívánok!
Most pillanatnyilag elállt!
Mint a fülem!
Csak a fülem permanensen!
Szerintem, ha legközelebb sütni fog a Nap, még furcsa is lesz!
Csak az a sok törött szárnyú bánatosan álldogáló gólya ott a madár kórházban!?
De annyi előnyük van, hogy nem kell nekik sok ezer km-t repülni. Persze ha úgy vannak a repüléssel mint mi a motorozással akkor sajnálom szegényeket.
Nem füstölt, de én azt sokalltam, hogy 1000 km-enként megevett fél liter olajat!
Az olajnak nem szabad fogyni . Fél egy deci még elmenne, de fél liter még pálinkából is sok!
No de akkor most már biztos rendben lesz.
Szerencsére igen.
Reménykedjünk hogy a következő év túra szempontjából kicsit mozgalmasabb lesz, talán még össze is futhatnánk majd.