.Muord köszörült suberjeit sztem lehet pótolni a te régi karbidból(főfúvókával együtt természetesen).Nekem 500km az tavaly minden hétvégén megvolt,kb az az útvonal amit terveztél a talira,csak egy kis eger+mátra körrel vegyítve.No de az 1200,az már sok....
Köszi!
ez azt hiszem soha többet nem fog előfordulni, mivel teljesen odalettem
a 200-300 km 1 napra az bőven elég. Természetesen csalással le lehet nyomni többet is (autópálya) de az nem ér
Kicsit meggyalultam az új hátsó fékbetéteket, figyeltem nem húz-e valamerre a motor mert ki voltak gumizáshoz véve a kerekek, menet közben elvesztettem egy spoiler csavart, de megtaláltam... hanem egyszer csak eltünt az üresjárat visszajelző lámpám, valamint az oldalsztender és a töltés jelző lámpám.
Akitől vettem biztos, hogy valami szigetelőszalag gyárban dolgozott. Nem tudom de csináltam egy fotót, döntsétek el nektek mi a véleményetek, szerintem ez igen gané megoldás. Egyszerűen igénytelen.
Természetesen ahogy levettem a szigetelőszalagot szét is csúszott 1-2 szál, gyorsan papírt fogtam és felírkáltam mi hova való. Holnap megcsinálom igényesebben.
ahhoz hogy Tihany legyen!A lényeg az hogy JÓ IDŐ VOLT NAGYON ,és remélem zsibbadtra motoroztátok magatokat!
látni kellene mert lehet amit te nézel az neked természetes,nekem meg hiba,próbáld lefotózni,meg megnézem ma az enyémet
kiput szétszedni csak flex-el lehet de ,hogy hol vágjad