Honda CBR 1000 F

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Keresek sport kipufogót, vagy rendszert is SC24-25 ( 1997 évjáratra ) . Ha van eladó esetleg... Köszönöm !
Szevasztok.
Én pont vissza állítanám venni eredeti kormányt .,igen hosszútávon jó, de fárasztó ,én Franciában mentem így vele ,de rövid tavon az eredeti?van valakinek eladó?
Mi lenne az ára?
Nem karcmentes. De mondj egy árat amit neked megér!
Üdv: képet tudsz feltenni a kipufogókról?
Van pár eladó holmim sc24 -hez! Pl. Karbisor direkt szűrőkel. Gyári kipuk leömlőkel. Komplett duál fékrendszer (első villa is megvan ha nem buálost alakítanál duálosra!) Motorblokk is van de a generátor már nincs rajta, csak alkatrésznek.
Sziasztok honnan tudnám lekérni hogy sc25-öt hány db gyártottak 89-ben
Sziasztok!
1997-es CBR 1000 f SC 24-hez keresek 2 db. összekötő gumit a légszűrőház és a karbi közé. Bátszi Motor, Sugomotor, Impex Japan, Megazip, Oem-parts, Bajai és a Kakasdi bontók csekkolva.
Mind a 4? Elég ha kiveszek 1 gyertyát,akkor már forgat eleget az önindító,ès a másik 3 gyertya is szikrázik....
Az nem lehet hogy a gyertya már be slusszolt a sok próba miatt? Esetleg új gyertyával megpróbálni??
Ja a relét nem cseréltem át még. Az önindítókat is àtnéztük
Mindent átnéztünk...legalább is õtletekből kifogytunk....egy gond kipipálva. A generátor szabadonfutója kicsit lefogta a motort. Takarítás után most jobban teker,de mèg mindig nem az igazi. Van is szikra meg nincs is....
Nagyobb (auto) aksival probáltad?
Ilyen esetben érdemes gyújtást rádva egy bikakábellel direktbe az önidtitó pozitív vezetékére támadni.

https://www.bike-parts-honda.d...

Azért a másik önindítóba is belenéznék, hátha szarrá van kopva abban ( is ) a szénkefe...(feltéve ha eddig nem tettétek.)
Az önindító reléje is szemügyre lett véve?
Sziasztok. Adott egy Cbr 1000 f sc24. 1991 évjáratú. Karbi szinkronra került volna sor. Eközben a gép megállt. Azóta nincs szikra. Hozzàteszem előtte már melegen nem indult,csak tolásra,de úgy könnyen. Azóta már ellenőrizve lettek a kapcsolók,csatlakozók,vezetékek cserélve lettek az önindítón,maga az önindító,a jeladó,a cdi és a gyújtótrafók is. Új akksi is van benne.Tovàbbra sincs szikra. Az önindító (egyik is másik is) lassan teker. Ha mind a 4 gyertya ki van véve,akkor szépen megteker az önindító,és úgy szikra is van. De ha minden a helyén van akkor lassan teker és nincs szikra. Valaki jàrt már hasonlóan? Segítséget vagy ötleteket szeretnék. Előre is köszi.
Ezt azóta csinálja mikor pár éve leszedtem a porlasztót és megfeszült a kábel. A gyertyákat tavaly cseréltem irridiumosra de nem az lesz a baj. TPS-t meg nem találok hozzá sehol.
Biztos jó a 4 gyertya?Azt nézném meg először!
Sziasztok
1999-es SC24 Dualhoz keresek TPS sensort. Az enyémben valószínű szakadás van és hullámzik az alapjárat, gázfröccs után visszaesik a fordulat 500-ra éppen le nem áll.
Elöre is köszönöm!
Sziasztok ! Hogyan lehet kicsit megemelni a " seggét " :) , alacsony nekem.
SZIASZTOK ELKÉSZÜLT A BLUE ANGELS TUNING SPORT VEZÉRMŰ TENGELY NAGYOBB NYITÁSI ÉS KIPUSMOGÁSI SZELEP FOKOK 10.5--RŐL 12 KOMPRESSZIÓ KIPUFOGÓ NYITOTT RENDSZER KÖZÖSÍTŐ ÁTALAKÍTVA KARBURÁTOR HOZZÁ ÁLLITVA.160 LÓERŐ BRUTÁL MÓDON GYORSUL EMELI AZ ELEJÉT FOGASKEREKEK ELÖL HÁTUL NA GYÁRI KÖROSZTÁS. SZEM,BE SZÉLLBEN 280-AT MENTEM VELE.DE ÚTON VAN AZ XX -EM HA VALAKIT ÉRDEKELNE A MOTOR ELADÓ DE CSAK OLYANNAK AKI MEGBECSÜLI A MINŐSÉGET ÉS ÉRTÉKELI A PRECIZITÁST.
Batszimotor.hu
Üdv: Ha van felesleges, jó állapotú 1pár gyári kipufogója valakinek én vevő lennék.