, megfixáltam a szívató karját (Kár, hogy nem tudtuk kicserélni, majd Cubéval azért megpróbálom lebótolni, ha adja, ha nem akkor itatok vele még két sört és megint megtárgyaljuk... és még kettőt... és még kettőt...)
, majd kiderül később.)
... de annyira lekötött a művelet.
Különben mi volt a gáz vele?
Utána persze még vagy 3x aszem leszedtük a karbisort... (Mondom, hogy türelmes ember.)
) Elfelejtettem megkérdezni, hogy az mekkora szívás? Valamint a vezérműlánc-feszítőm izs igényli a simogatást.
Sajnálom, hogy nincs valami fényes idő, mert rohangásznám a súlyos kilómétereket, de lustaság is van a dologban...:D Nemrégiben meglepődtem hazautamon: 1 motoros elég nyomulós tempót diktált városban 100-140 és alig bírtam tartani:D végül is utólértem és ledöbbentem, hogy 1 csajszit kergetek teljes erőbedobásomból
Muord!
A vízhőfokod tökéletes! A motor már üzemi hőn van, amikor a mellékelt képen lévő "fekete" állásba kerül a mutató. Innen már a termosztát megkezdi nyitogatását, elkezd melegedni a hűtőd is!
Sajnálom, hogy még nem az igazi az alapjáratod:S találkozóra remélem jókedvre derül a vas... Nekem is kicsit sétál az alapjáratom és fulladtam is le már emiatt:(