Lehet,de szerintem nem korai rendezni agyunkban a tavaszi találkozó lehetőségét!Hipp-hopp eltelik az a kb 3 hónap majd .
Konkretizálni kellene majd lassan a dolgot a cbr 1000f találkozó 2014 es eshetőségét tekintve! Én személy szerint mindenképpen menni szeretnék valahová ahol össze gyűlhetünk!Fontosnak tartanék pár infót az elképzelésedről férfi
Pontosabb időpont,hogy a máj 1 hétre tervezzünk e ismét vagy jobb időre várjunk?Van e arra szálláslehetőség ami elég annyi emberre amire számítani lehet?Itt tartom megjegyezni hogy már nem kevés a fórumlakó és 10 motorra alsó hangon számolhatunk,az is kb 20 fő és személy szerint én nem nagyon akarnám hogy össze vissza legyünk főleg azért mert lehet nem tudok majd max 2 estével részt venni a kúltúr
rendezvényen!És jó lenne az apraja nagyjával találkozni!Szilvásváradon ott pl volt hely bőven,meg elfértünk a kiskertben(ami nem is olyan kicsi volt)Ha meg kell szállni akkor hogy is számoljunk a vidéken szállás árakkal
stb stb.Én már most be szeretném ütemezni a naptáram úgyhogy hajrá fiúk lányok jöhetnek az okosítások mert én gyűjtöm a benzint!
A négyes gyertya kábel szarakodott de még csak átmeneti a megoldás,azért igy is odabaszós
míg ide be nem köszönök. Boldog új évet mindnyájunknak! Igyunk majd egymás egészségére is este
Egyéb programok már szervezőfélben vannak,terveim szerint lesz sétahajózás a Tiszán rostélyozással egybekötve,toronylátogatás kis zentai csata előadással,persze körút,meg a szokásos italozás,beszélgetés...Sütés-főzés bográcsban,rostélyon,megbeszélés szerint,itt gondolom a szebbik nem azért előtérbe kerül..
Tehát akkor kezdjük:TRA-TA-TA-TAAA(ez dobpergés):
CBR találkozó 2014(mindenki rja fel magát és utasát):
Krisztián+Bella