Óvatosan Skacok, másnap is motorra kell ülni!
Bár a motort eladtam azért visszajárok olvasgatni.Szomorú a szivem a történtek miatt.Személyesen nem találkoztam a forumról senkivel sajnos. De olvasva a beszélgetéseiteket ugy tüntetek számomra mint egy család. Tartsatok össze, mert az élet túl rövid ahhoz hogy megbántsunk egy barátot. Senki ne értsen félre, nem az észt akartam osztani. csak az eggyüttérzésem kifejezni
Én bármikor bárkit nagyon szívesen látok akár együtt ,akár külön külön is.Nem hiszem hogy ezt valaki rontotta el ,ezt együtt rontottuk el ,és nem is tudjuk vissza csinálni.Én is el rontottam azzal hogy game over lett ez a szezonom és így akár a személyem is embereket megosztó lett ezzel.Nem célom hogy széthúzzam ezt a bandát,nem is volt tervembe sőt mind a mostani percig szeretnélek benneteket össze fogni mert értékesek vagyunk.Sőt ha tehetném vennék egy telket amit csak arra alakítanék ki hogy mindenkit akár napokig vendégül láthassak .Kriszt is várom ugyanúgy meg persze basit is meg a sok arcot akik jártak már a fórumon.Nekem meg az esik szarul főleg hogy lassan ismerek minden fórum lakót is már személyesen HOGY ITT TARTUNK MOST AHOL TARTUNK
Figyeljünk jobban egymásra
a motorom fogyasztása lement 5L/100km-re, ezt 225km-en mértem, mikor jöttünk haza Újfehértóról!
Ez is az bizonyítja, hogy nagyon függ a gázkartól a fogyasztás, na meg a kicserélt karburátor membránok...!