, póló még mindig jöhet nekem. Jó lenne egy kb ár, meg hogy a méretét hogy adjuk meg... nem kevésbé a pénzt rá hogy adjuk oda (utaljuk?), mert a nyomdász meg a boltos nem a tali után fogja várni a lóvéját.
Szerintem félreérthettek valamit amikor mondtam, hogy a mozdonnyal megyek
Intézném a többit is,de sem magamból sem a nyomdász srácból nem akarok hülyét csinálni ugye megértitek.
öntsetek belém lelket meg még valamit, és jöttem aláírni a jelenléti ívet.
Megoldottok ügyesen mindent ahogy észre veszem.V.K a karbit ki kell tépni fölfelé izomból valahogy a szívótorkok közül nincs más megoldás rá.Agomba ötlet jó mert én két éve is 6000 ért vettem bontottan mert egy autóénak sem volt jó a menete bele.Kestejan nekem már 7000 fordulatra ment le a kuplungnak a csúszása amikor kicseréltem a csúszó lamellákat pedig még akkor sem égett meg egyáltalán csak már 'rohadtbarna" színe volt de elég volt ahhoz hogy 140 -150nél a hosszabb előzésekben kínlódjon.
)
És szétszedéskor meg lehet állapítani hogy melyik áll fenn?
Melyik a legjobb,illetve legrosszabb lehetőség? Az olaj amit használok(már 5 éve):Motul 5100 15w50...Nekem azt mondták ez az egyik legjobb a piacon...Viszont a megcsúszás kismértékű és csak ha nagyon kihúzatom akkor fordul elő,normáis(?
)tempónál soha!Fog ez romlani,és ha igen milyen gyorsan?
tavasszal.Már ha végre kiderűl mikor lesz a tali.
, azt viszont tudom, hogy a villamosnak mikor van elsőbbsége?.... MINDIG!... , mert SOKKAL nagyobb mint én és kurvára NEM TUD megállni.)
.
Helyszín M.Route66 (gondolom ez jött ki a szavazásból)
Időpont: ?
VakVezető:
- időpont: mindegy
- póló:1db (XL, ha kínai akkor XXX?L
- 2fő, 1 motor
Basi22:+Hajni(asszony),m.route66.emlék póló jöhet
tike+Bea,m.route66.emlék póló jöhet
kestejan 2 fő(Krisztián+Bella)hely mindegy,póló jöhet!
Leooel +Hajni, hely mindegy, póló jöhet, de mindkettőnk részvétele időpont függő
cube75+Bea,helyszín tök mindegy póló jöhet,mert én intézem
-BT- + Adri (nagyon merem remélni!), póló jöhet, helyszín mindegy
Ali83+Niki(folyamatban) póló természetesen ,hely:R66(félreértés ne essék én nem erőltetek semmit csak fölvetettem)
- atissk, a helyszín mindegy, póló jöhet (aki ismeri a helyeket és van hozzá link-je, betehetné)