bye
.A 190 az már sok mert bár föl lehet szerelni nagyon összehúzná a felni mert keskeny és jobban is öregedne tőle a gumi meg repedezne rajta arról nem is beszélve hogy használhatatlan lenne és nem biztonságos. pl egy busának a gyári felnije 1 collal szélesebb mint a ciberéjé arra a gyári 190 hejett föl lehet tenni a 180 ast és még jó is lesz(csak faszúl néz ki
)viszont neked a nagyobb már nem jó sehogysem.Mondom ezt én 7 év gumiszerelői hátérrel.persze ha el kéne adni a 190 et akkor eladnám én is csak nem nektek
na csákó
de cube rögtön levágta a dolgot!
még mindég nincs netem csak hébe hóba így nem akarok belemászni a témákba mert ha nem tudok rá válaszolni időben akkor szétbasz az ideg!
A héten már mindenképp rendezek internetet aztán aktivizálom magam újból ígérem!
simán elfér
(Inkább azt már nem próbálom ki.)
... holnap viszem a kerekeket gumit rárakatni, régi alföldi betegségű szép kockásra koptatottat meg levetetni. (Mi munka vót benne!)
Ti mennyire fújjátok a gumikat?Én általában szeretem követni a gyári adatokat mindenben(ebben a dologban is)tehát 2,5 és 2,9 bar,mert szerintem tőlem sokkal hozzáértőbb személyek adják meg az adatokat,de van egy kollégám(a térdkoptatás megrögzött híve)aki szerint ez sok ,már modernebbek a gumik,bla-bla-bla...ő 2,2 és 2,4-ben maximalizálja a nyomást.Én a jelenlegi értékekkel már öt éve hajtom a mozdonyt,semmi panasz,már karcoltam a lábtartó pöckét is,igaz extra minőségű aszfalton...de mégsem hagy teljesen nyugton a dolog.Szóval,érdekelne kinek mi az álláspontja,tapasztalata?