lusta vagyok hűvös is van...telebasztam grafitos zsírral
folyt köv
tényleg enged annyit az úszóágya de a dugattyúnak nagyon be kellene rohadni szerintem hogy az legyen a problem viszont nekem is ugyanígy kezd kopni és nekem az most a baj vele hogy a felsö ószóágy sokkal jobban van kopva mint az alsó így nyomásra rögtön a belső betét fölső részét kezdi el behúzni így az jobban kopik!Ha tenyérrel rátartok már más is a helyzet úgyhogy megyek is varázsolni kifelé mert ez nem tetszik!
Végre valami amit baszogathatok megint
gondolj bele...
Csak szólok hogy nem olyan kicsi úszóházak vannak rajta mire teleszopkodná a motor az egy fél élet lenne!
és azt meg nem szeretem ha elvállalok valamit aztán nem tudom időben teljesíteni!
azzal csak a fejed fúvódik majd nagyobbra az idegtől.
Elképzelhető hogy jó is lesz gyárira állítva viszont ha van esetleg alacsonyabb nyomású hengered annak úgy is picit többet kell majd adni de ahhoz már tényleg kell a műszer de a motor is!De nem szoktak ezeknél akkora eltérések lenni.A másik meg ha bármiben megakadsz menet közben akkor segítünk csörgess meg 203133057vagy ilyenek!Az enyémnek is jó a közel gyári beállítás bár nekem igaz hogy tized pontosan 11 bar volt frissen becsiszolt szelepekkel a sűrítési végnyomásom mind a 4 hengernél.Ha meg tényleg bizonytalan vagy akkor meg küldd el basinak ,ő legalább tényleg tisztességesen kipurgálja az biztos!
Még alszom rá párat mire kitalálom hogy legyen a karbisorral.
)
valszeg nem mozog rendesen az "úszóágyazás"
melyik betét volt a kopottabb ?