Egyre rémisztőbbeket írsz, nehogymár motor nélkül maradj mester...
Mostanába nem tűnsz túl motiváltnak sajna.
. VAGY VISSZA VESZEM A HONDÁT
/MÉRADTAM EL/
bár még kitudja
Annyira várjuk a tavaszt hogy már rajtunk röhög, aztán lepacsizott a téllel, had szivassanak még minket egy kicsit.....
én is ugyan így lennék mert a sport motorok tetszenek de már nem vonz a száguldozás.
de valami kell a garázsba mert nem vagyok jól ha nincs valami.
Amúgy ezt ismerem....volt néhány haver aki azt mondta 30évesen,hogy neki már elege van abból,hogy kinek mekkora majrécsíkja van,meg elege van a száguldozásból elvégre Ö már 30 lett....Vett egy 1800-as Intrudert....megvolt neki vagy 20 napig és eladta,mert ezzel nem lehet kanyarodni,meg normálisan menni....Az a baj , hogy a vér nem válik vízzé...
de én már nem huligánkodni és száguldozni akarok.
de alapból igazságot irtál.
Kár hogy 3 miska környékén nem kapsz CBR600RR-t. Őszintén sajnálom hogy az nem sikerül.
vagy megyek a kaszás tomi apjával és a többiekkel meg majd a pályanapokon mert oda azért megyek ez lesz a járható út.
.a tominak már amúgy is kell segítség.
tudom nem egy kategória de a pénz beszél .
átálni meg az én koromba könnyebb. motorozni meg evvel is lehet. a vélemények meg nem egyformák így nem hiteles.
-6520189
600-Ban nekem ez a favorit. Mikor apám ilyennel darált, nagyon megtetszett. De hajszálra annyiba kerül mint egy kawa. Őrület mennyire drágák az új 6 kilósok.
Szóval... brutálisak az újmotor árak, emlékszem rá nem is olyan rég, 5-6 évvel még 2,2 2,3ért ment az összes új 600-as, a literesek meg valamivel 3 felett....