Honda CBR 1000 RR

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Valaki találkozott már olyan jelenséggel SC59-esen, hogy reflektor felkapcsolása után az index visszajelzők stabilan világítanak? Ennek következtében viszont ha vmilyen irányba rányomom az irányjelzőt, nem villog a visszajelzés, stabilan világit. Ha lekapcsolom a refit, akkor minden rendben működik..
Ezek szerint nem terveztek a hondánál 100ezer felett 😂
Az szép! 😊
Így a szezon lezárására, újra bejáratós lett
Benzintank túlfolyónak alsó része szerintem. Valahol ott kell lennie a gumicsőnek ami lejön a tanktól és ez megy bele.
Üdv
Tudna valaki segíteni a következő lenne a gondom
A 2014 és cbr 1000rr lánc tisztítás közben az első lánc kerek védő dekli levétele közben kezemben maradt egy le lazult gumi cső .
A cső száma alapján a Google semmit se dob ki .
Tudna valaki segíteni mi lehet ez ?
Köszönöm !
A kép elkészülése előtt és után is volt bőrruha mosás.. 😁
Tavaly nekem is sikerült lemosni a bőrruhát amikor tőletek jöttünk, még jó, hogy perforált az eleje, legalább fürdés is megvolt 😆
Én a bőrruha mosást szoktam így csinálni 😁
Nem tudom jól csinálom e a motor mosást? 🙄 ...ötleteket várok.. 😋
Köszönöm, már segítettek a 600 RR topic-ban
2010-es ABS változat
Ev?
Sziasztok! Úgy látom, a 600 RR topic nem igazán pörög, pedig egy 600-assal kapcsolatban keresném egy csavar cikkszámát, de a robbantott ábrákon nem találom. A csatolt képeken lévő csavar jobb oldali párjáról lenne szó. Tudnátok esetleg segíteni?
Valakit érdekelne egy új fesszabályzó? Ezredesekbe való!
Felső gomb, h az "A" km-t mutassa, utána alsó gomb. "B" km-nél nincsenek fogyasztás adatok. Viszont mivel csal a km óra gyárilag is, ha meg nem gyári áttétel van fent még pluszban, akkor a fogyasztásadat is rossz lesz, JOBB, mint a valós. Amit nekem kiírt 6,1, az is inkább 6,5-7 között van vhol igazából. Ha bekalibrálod a km órát pontosra speedohealerrel, akkor a fogyi adat is kb jó lesz.
Köszi! Akkor addig nyomkodom, míg be nem adja nekem is!
Látszik, h ritkán használom, most gurultam. Mutat átlagfogyasztást is.
Hello
Ismerős is cseréltette akrapovicra a kipufogó dobot a Honda szalonba neki meg 6500as fordulattol 500as fordulatonként torpant egyet a motor vissza vitte a Hondához majd el vitte a szerelő egy proba körre meg állapította hogy tényleg nincs rendben valami majd vissza tették a gyári dobot és már azzal is produkálta, majd közölték vele hogy minden rendben van a motorral. Erre közölte ő is hogy akkor meg köszöni a kb 4300 kilométert amit mehetett vele és vissza adta a motort a Hondának.
Mutat "pillanatnyi" fogyit (talán 15mp átlagát vagy nemtom), meg h mennyi benyát használt el.
Ha ki fogy tele teszem. Ugyan ez ha hazaérek. Csak gondoltam, ha már mutat dolgokat, akkor már úgy mutassa, hogy értsem is...
A + elektronika nélkül próbáltad? Motor típustól függetlenül sztem nem kéne ezt produkálnia a kipuffcsere miatt.
Számít egy ilyen motornál?
Sziasztok! Valakinek esetleg van már tapasztalata? 2020 CBR1000RR-R gyári kipufogót lecseréltem, motor computere átverve Healthtech elektronikával...Melegen az alapjárat 2000-nél nem megy lejjebb. Márkaszervizben "bután" néznek és a kipufogóra fogják...Ötlet esetleg? Köszönöm!