Szóval ez nem a 08 utáni 1000RR-re való hanem a 08 elöttire.Sajna.A Honda szalonban ilyet tudnának,de nem tudom ez mennyire jó,és mennyire legális Mo-on,és Európában?Hot Bodies Racing...Szerintetek?
Be kell vallanom, hogy a videón látható tempónál jóvl gyorsabban is végigmentem azon a szakaszon, egyszer szemből jött rendőr, de sokat úgyse tehetett volna. Nem érdemes ott jaszkarizni sok okból kifolyólag. Az útvonal úgy nézett ki, hogy odafele autópálya, mert így a leggyorsabb (Karmacsról, mamámtól 650 km , majdnem szétestem a végére), a 8-as út a tengerparti, lehet ott is menni, de kb Splitig borzasztó nagy a forgalom. Délebbre már oké, de az autópálya szintén gyönyörű. Hazafele pedig az ország belsejében KELL/MUSZÁJ/KÖTELEZŐ jönni, elképesztő, hogy milyen a táj két köpésre sík hazánktól. Gyönyörű, és nem hosszabb, se nem sokkal lassabb. Útba esik a Plitvicei nemzeti park is, oda érdemes csak úgy egy hétvégére is lemenni. Nekem az oda-vissza út kb 1600 km volt (Makarska Riviéra), meg ott elkolbászoltam még 5-600-t, van mit megnézni. Idén i le van már foglalva a nyaralás, és szinte biztos motorral megyek ha törik, ha szakad.
Igaz most kicsikét le van zúzva szegény, ezért is kell fényezni. De végülis rajta ülök, nem látom.
1 szó, mint száz, ugyanannyi, mintha lemennél a Balatonra, de soookkkkkkal jobb. Ha van még kérdés írj, voltunk már pár helyen, szállásról, árakról, helyekről stb szerintem tudok némi infot csepegtetni. Az útvonalat le tudod csekkolni itt: terkep24.hu legjobb tervező
Na, ebben az irányban az első lépés: http://euroring.hu/index.php?c...
A köv. időpont ápr. 20.
Nekem csak annyi közöm van hozzá, hogy a 8 ember meg kell, hogy legyen, hogy az adott alkalmat megtartsák.