hello engem érdekelne ez a csizma ha megvan akkor lécci szolj délután jövök fel a fórumra.köszi elörre is. tapadó gumikat és ingyen benzint mindenkinek
Szia Száguldozó.Nézd engem komolyan érdekel a dob és ha egy olyan árat modassz ami megfelel 2vel kezdődik és 5nél nem nagyobb a vége megveszem a lányomnak.Ha sokáig tárolod beleköltözik a pók
Szia száguldozo.A 40 péz sok mert annyiért csinál ujjat csongrádon a fickó én 20pézre gondoltam mivel gyurcsány nem emeli a nyugdijjat a diákhitelt viszont igen
Nagyon köszönöm annak aki kitöltötte a kérdőívemet! Aki még nem, az kérlek tegye meg, még kb. 15 kitöltött kérdőívre lenne szükségem. 2perc az egész, és sokat segítenétek vele. Ha kitöltöd, küldd el kérlek a tyt@vnet.hu címre. A kérdőív: http://www.tar.hu/tyt/kerdoiv....
Az automata váltós autókkal kapcsolatos. Köszönöm!
Köszi a segítséget.
Most a négy napban már van program, sajnos nem tudok menni. A következő hétvégén (szombaton valószínűleg) viszont ott leszek szerintem.
Pedróza (gabi) motorja lóerőkkel gyenegébb, mint az a motor ami 55 öt ment tegnap, ennek ellenére Gábor is 55 körül megyeget, csak nála a jóval nagyobb kanyarsebeség miatt mindíg benne van a zakopáne lehetősége. Tegnap például akkorát sikerül esnie,hogy tiszta homok lett a feje, meg a bukó belül, pedig a plexi le volt csukva, valamiféle fejenátfordulós mutatvány volt, magát a zakót nem, láttam, csak a porfelhőt.
az én házi gyártású dobom teljesitményre verte a 100 millió forintos mittoménmilyen dobokat meg rendszereket... bár ezt már az új tulajjal produkálta
veletek mentem karcagtól madarasig az xt mögött mentem
Hát 20 ezerért nem adnám odda
Olyan 40 ezer ft-ra gondoltam!
Sajnos a diákok sem gazdagabak a nyugdijasoknál!
Az automata váltós autókkal kapcsolatos. Köszönöm!
azért irtam igy h ne találjanak meg a robotok!:)
Most a négy napban már van program, sajnos nem tudok menni. A következő hétvégén (szombaton valószínűleg) viszont ott leszek szerintem.