Meg amúgy aki oylan oylan IQ fighter h elsőnek nagymotort vesz megis érdemli ha donor lesz belőle.
Elég vadul motorozok énis de nem elsőnek egy 600assal keztem...
a testtartást? biztos igyekeztek sportos testartásúra csinálni a ciberét de a 600rr simán dupla akkora nemhiszem h túl nagy hasonlóság lenne közte de nemtom.
Kérdezzük meg rockyt neki már a nagycbr van
De azért a testtartást meg az ilyesmit megszokhatta...
Mindenki gondolja, hogy gyorsaságban nem!
Egyébként szerintem SM-t válassz! Kevesebb LE hasonló dolgok! Meg a gyorsaságik jobban ki vannak "élezve"!
Óriási különbségek vannak már egy 400-as és egy 125-ös gép között! Ha nem érzed és uralod a gépet akkor ott már mindegy és ha lerakod a nagy moccra a jogsit akkor az nem azt jelenti, hogy tudsz motorozni! ;) Szerintem sokkal minőségibb oktatás kellene a motoroktatásban! A1 után lerakhatom 2 évre rá a korlátlant úgy, hogy 1 m-t sem mentem motorral! Rutin 2 óra városi 4 óra és mehetsz vigyázni! 2 hét alatt megvan a jogsi!
Csak annyit h egy tzr-el vagy cbr-el nem szokhattad meg a gyorsaságit csak max annyit h 2 kereken gurulsz egy 125ös cbr-nek legalább annyi köze van a 600os hoz mint egy csigának a gepárdhoz
Én valamilyen túramoccot szeretnék majd ha lesz rá lehetőségem pl.:http://motor.hu/motor_vpage.js...
Ez tetszik nagyon szép is, és füldúton is el lehet vel menni és 80le azért csak oda tud pörkölni...
nem tudok dönteni a nagyobb kategóriában, SM vagy Gyorsasági? Mit mondtok erre CBR-es pajtások? :D
gyorsaságit már megszoktam (tzr, cbr), SM-ben pedig sok lehetőséget látok, bár biztos szokatlan lenne
szervízbe a beleset óta, nem csinálnak még semmit vele csak ott áll...
hétfőn sztem elmegyek, aztán megbeszélem velük hogy csinálják meg menetképessé amig nem fizet a biztosító (ami odébb lesz)
Nekem megy ki bátyám Némteroszágba idén még 1* vagy 2*.Ugyhogy lesz hengerszettem. De télleg van sok dolog ezenkívűl, az árrol nemis beszélve, pl.: 166cm malossi hengerszett M.O-n 92e ft kb., németbe 77ezer kb.
Azt én is néztem! De átváltottam 1-2 dolgot, pl Leo Vince rendszer 75ezer körül volt, azt hiszem, a hengerszett is itt körül volt, na meg még megannyi dolog, fél áron! Keresni kéne egy magyarországi beszerzőt, hátha találnánk egyet!
Elég vadul motorozok énis de nem elsőnek egy 600assal keztem...
Kérdezzük meg rockyt neki már a nagycbr van
Mindenki gondolja, hogy gyorsaságban nem!
Egyébként szerintem SM-t válassz! Kevesebb LE hasonló dolgok! Meg a gyorsaságik jobban ki vannak "élezve"!
Óriási különbségek vannak már egy 400-as és egy 125-ös gép között! Ha nem érzed és uralod a gépet akkor ott már mindegy és ha lerakod a nagy moccra a jogsit akkor az nem azt jelenti, hogy tudsz motorozni! ;) Szerintem sokkal minőségibb oktatás kellene a motoroktatásban! A1 után lerakhatom 2 évre rá a korlátlant úgy, hogy 1 m-t sem mentem motorral! Rutin 2 óra városi 4 óra és mehetsz vigyázni! 2 hét alatt megvan a jogsi!
Bocs a hosszú szöveg miatt!
Ez tetszik nagyon szép is, és füldúton is el lehet vel menni és 80le azért csak oda tud pörkölni...
gyorsaságit már megszoktam (tzr, cbr), SM-ben pedig sok lehetőséget látok, bár biztos szokatlan lenne
hétfőn sztem elmegyek, aztán megbeszélem velük hogy csinálják meg menetképessé amig nem fizet a biztosító (ami odébb lesz)
pl én szeretnék valahonnan egy olyan verseny lábtartót, meg olyan fekete narancssárga ülést :)
Meg szerintem a régi, öreg motorosok most sem beszélgetnek az internet segítségével!
2007-es 4000km idomok nélkül rendszámos ,műszakis ár 420.000ft
20/4627680