Akkor csak a CiBeRére raktad a voksot
Én most megyek gummát venni hátsót 6-9 rugóba fog fájni kb.(Bridgestone) 120/70.Egy garnitúra kb. 20-25 ropi.Msn-en még lécci egyszer írjá má vissza necsak hívogass vazze.
Utánanéztem picit magyarországon se drága annyira deha Németországból rendelsz ebay-ről talán olcsobban megúszod...A post nem annyira vészes onnan...Nagyából szerintem 40e körül jössz ki min.
De ez nagyon csak rámondtam mert nemtudom mi kell pontosan...Írj mindent és probálunk segíteni.Még Honda szervíz van a közelbe ottis megkérdezem és össze kell hasonlítani hogy lehet olcsobban megúszni...
jobbulást
Éppen nagyszülőknél mentem, mikor egy baloshoz értem. Az út másik oldalára javítás miatt táblák voltak kitéve. Szemből pedig -elég gyorsan- érkezett vmi fehér mikrobusz szerűség. Eléggé átjött a sávomba, így 3 eset vált lehetségessé.
Én megúsztam azzal, hogy van 1 seb a jobb térdemen, meg a sarkamon (közbe a bal lábam fáj
) Sisakon is látszik szóval szerencse, h a füves részen estem, nem az aszfalton... és mindig jobb mintha elkaptam volna a kocsi elejét (ami szépen elment, semmi, hogy jól vagyok-e, kell-e segítség).
Olajat én Castrol-t használok, 10W50es racing olajat.