Amúgy egy átkábelezés (köszi Kaldi)+ 1 "kis" faragás vár a motorra no meg a festés.
Egyébként mi a baja, hogy szerelésre szorul? Én most hétvégén fogok kicsit javítagni rajta, az egyik hasidomról letört a két rögzítő fül, azok helyére aplikálok valami hasonló alkalmatosságot, illetve a szürke idomokat lefújom feketére. Remélem jövőhéten jobb idő lesz, még lehetne gurulni egy kicsit a téli pihenő előtt.
Énis érzékeltem mivel most nincs más így Romettel küdöttem szembeszélbe elis égett a kuplung.
Most úgy tervezem, hogy az idomokat mattfeketére fogom "lefényezni". Fejidom közepén marad a kis piros izé, az pont jól mutat ott, de fejidom többi része, oldal és hasidom, szerintem jól nézne ki. Maccimum rájövök, hogy nem és kétszer fényezek :)
.
KisKaldinak jobban bírja!
Mellesleg nagy projektbe fogtunk a kis CiBeRével miután úgydöntöttünk inkább megtartjuk rendbe rakjuk és egyúttal "kicsit" javítunk a meneteljesítményeken. Már most is köszönöm amit eddig segített KisKaldi, de még az elején vagyunk...
Akármilyen hideg volt ma muszály volt mennem vele egy kicsit, 2 óra után döntöttem úgy, hogy na jó akkor tényleg kezd hideg lenni