remélhetőleg csütörtökön már két keréken jövök munkába...
Valamikor felnézhetnél msn-re amikor ráérsz mert lassan nekem is aktuális lessz a hengerszett. Kösz.
ha gondolod felírlak majd vipre, de csak ha tuti jössz
egyébként én leakartam maradni a zenekarról, mert nem a szívem csücske az afféle zene és ilyen éjfél fele mentünk oda direkt, erre 1ig zenéltek aaah örökkévalóság volt
. Egyébként haveromnak ajánlotta egy ELTÉ-s ismerőse ezt a bulit. A zenekar egyik tagja meg a tanárom volt a BME-n még elsős koromban. Úgyhogy tele volt ismerőssel a hely
.
de hogy ekrültél az ELTÉre?
30.án is jössz? (még nincs meghirdetve, de úgy rémlik mintha említettem volna
) egyébként szervező vagyok úgyhogy jönnöd kell
. Azt én se tudom, hogy hogyan ismertelek fel. De sikerült!
(nembesértődni
)
haha nagyon vicces most remélem mindneki azthiszi gogo táncos vagyok
nagyon köszi
hát hátulra kis cbr re gyári felnire max 130 -as guma de elégé összehuza felni de az még felmegy ill 120-as az is. előre 80-as helyet 90 es simán meg 100 ami hátul van guma 100 simán elemgy előre ha nincs más. jobban néz ki stabilabb de kurva lomha lesz. ésre veszed mert kb 500 al többet kell forognia majdnem szegény vasnak.80 km/nél 6 dikba 6000 forog szériában . nagyobb gumával meg 6200-6500 közöt lasaban gyorsul is. akkor van értelme ha rámegy tuning henger és sok loerőt le akarod vinni aszfaltra.
amugy legjobb gyári irc rá . nem véletlen hátsó uj 24 ropi első 23 ezer ft . csao