ha igy kell akkor írd le a címed e-mailbe nekem légyszi (meszcs@freemail.hu)
Norbe a raptort 30 000 ért adom de ha netán sokalnád alkudhatol le belőle egy 5000 rest
Ja és amugy a gyári kipufnak rögzítő biléncsének csavarjával fel tudod szerelni nekem is úgy volt!
Eladásra került egy két alkatrész amit kitudtam menteni remélem valakit érdekelnek! Van egy gyári plexim az nem törött mivel racing plexi volt rajta ripigyára tört
van egy iridium gyertyám: cr9eix ngk,gyári tükrök az se törött, kifogástalan állapotban lévő K&N légszűrő, egy raptor sport kipufogó teljesen nyitott, és két idom darab egy bal alsó idom és a két alsó idom közötti darab (repsolhoz) nem utolsó sorban van egy egész vagány kinézetű tükröm igaz cbr re nem jó mert nem lehet benne látni semmit csak gondoltam hátha kell valakinek!
arra találták fel a kuplungot, hogy váltások között behúzod elengeded a gázt és mikor feljebb vagy lejjebb váltottál kiengeded...
ha kuplung nélkül akarsz motorozni vegyél robogót...
egyébként elengeded a gázt finoman elkezded felfelé húzni a váltókart és átkattan a következő sebességbe, de ha sokat játszol vele kinyírod a váltóját...